Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου, χωρίς δηλώσεις

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου, χωρίς δηλώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος,

Ολοκληρώθηκε  λίγο μετά τις 8 το βράδυ η έκτακτη συνάντηση που πραγματοποίησαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Βαγγέλης Βενιζέλος.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξήλθε από το Μαξίμου και μπήκε στο αυτοκίνητό του χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση συζητήθηκε κυρίως το θέμα που έχει δημιουργηθεί λόγω της διάστασης απόψεων του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων στα ΑΕΙ.

Πάντως ο κ. Βενιζέλος έχει καλέσει σε σύσκεψη την Δευτέρα τους υπουργούς και τους υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στη κυβέρνηση  και αναμένεται να τους ζητήσει να επιμείνουν στην ανάγκη της εθνικής διαπραγμάτευσης για ζητήματα όπως είναι η διαθεσιμότητα, οι ιδιωτικοποιήσεις, το Ασφαλιστικό, οι ομαδικές απολύσεις – για τις οποίες υπάρχει απόλυτο βέτο από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Ανέθεσε μάλιστα στον Χρ. Πρωτόπαπα και στον Π. Ρήγα να βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Δ. Σταμάτη και τον Στ. Παπασταύρου από το γραφείο του Πρωθυπουργού ώστε να διαμορφωθεί κοινή επιχειρηματολογία έναντι της τρόικας.

Σχετικά άρθρα