Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουρουμπλής: Ο Καμμένος είναι έντιμος-πατριώτης – Δεν θα γίνει Σαμαράς

Κουρουμπλής: Ο Καμμένος είναι έντιμος-πατριώτης – Δεν θα γίνει Σαμαράς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Διαδηλώσεις, Μακεδονία, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πάνος Καμμένος, Σκόπια, Συλλαλητήρια, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Ναυτιλίας,

Αισιόδοξος ότι «ο Καμμένος είναι έντιμος, πατριώτης και δεν θα γίνει Σαμαράς» εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στο Σκοπιανό.

«Όλοι πρέπει να ψηφίσουμε, γιατί η χώρα θα βγει κερδισμένη. Όσο τα αφήνουμε ανοιχτά αυτά τα ζητήματα, μας υπονομεύουν. Έχουμε πάθει συμφορές από τον πατριωτισμό. Όλοι αγαπάμε με τον τρόπο μας την Ελλάδα», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ.

Άφησε αιχμές για τη στάση που τηρεί η αντιπολίτευση, λέγοντας «δεν προσφέρεται για ψηφοθηρία ένα τέτοιο εθνικό ζήτημα» και υπογράμμισε:

«Πρέπει και αυτοί (οι Σκοπιανοί) να καταλάβουν πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν τους απειλεί. Άρα και αυτοί θα πρέπει να αφαιρέσουν όλα τα αλυτρωτικά σύμβολα».

Σχολιάζοντας τις «φωνές» της αντιπολίτευσης περί μυστικής διπλωματίας, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε: “Στην πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας αποσαφήνισε ό,τι είχε να πει. Δεν κρύβει κάτι.

Πρέπει να φτάσουμε σε μια σύνθετη ονομασία και να βρούμε μια λύση. Η κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάτι που δεσμεύει τη χώρα.

Ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε γιατί γίνονταν ορισμένες κινήσεις από ιεράρχες στη Μακεδονία και πρέπει να απαλλαγεί η χώρα από τον φανατισμό».

«Χωρίς συνεννόηση με όλα τα πολιτικά κόμματα, δεν θα προχωρήσει η κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο νέο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου, είπε: «Καλό θα είναι σε εθνικά ζητήματα να είμαστε όσο γίνεται κοντά στην πραγματικότητα. Θέλει να πάει κάποιος στο συλλαλητήριο; Ας πάει.

Ο καθένας έχει τη δική του ευθύνη και κυρίως οι επώνυμοι. Ο Τσίπρας θα αποδειχτεί για άλλη μια φορά ότι μπορεί να σηκώσει το κόστος μιας απόφασης».

Σχετικά άρθρα