Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Α. Λοβέρδος: Το θέμα των απολύσεων πρέπει να επανεξετασθεί

Α. Λοβέρδος: Το θέμα των απολύσεων πρέπει να επανεξετασθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, Κυριάκος Μητσοτάκης,

«Το θέμα των απολύσεων στον δημόσιο τομέα πρέπει να επανεξεταστεί», δηλώνει σε συνέντευξη του στον Ελεύθερο Τύπο, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι θα εμμείνει στην αρχική του θέση, που προκάλεσε και την πρώτη ενδοκυβερνητική κόντρα με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ανήκω στους βουλευτές που καταψήφισα αυτές τις ρυθμίσεις όχι γιατί είμαι αντίθετος στον εξορθολογισμό της Δημόσιας Διοίκησης, αλλά γιατί θεωρούσα πως ο τρόπος με τον οποίο έγινε ήταν με χτύπημα στο ψαχνό. Σε αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, και με τις καταληκτικές ημερομηνίες να μας πιέζουν αποφασίστηκε να δοθεί μια παράταση ώστε να μπορέσει η νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει στη δική της αξιολόγηση των δεδομένων» τονίζει ο κ. Λοβέρδος.

Ωστόσο αναφέρει , ότι η νέα ηγεσία του υπουργείου θα σεβαστεί ότι έχει γίνει και θα τηρήσει συμφωνίες. «Με προσεκτικά βήματα θα αμβλύνουμε προβλήματα και θα ανοίξουμε τον ορίζοντα της εκπαίδευσης στη νέα εποχή για τη χώρα μας» καταλήγει ο υπουργός Παιδείας.

Σχετικά άρθρα