Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Μαξίμου ο Κοτζιάς για το Σκοπιανό – Προηγουμένως τηλεφώνησε στα Σκόπια

Στο Μαξίμου ο Κοτζιάς για το Σκοπιανό – Προηγουμένως τηλεφώνησε στα Σκόπια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βαλκάνια, Βάσκο Ναουμόφσκι, Γενς Στόλτενμπεργκ, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Νίκολα Ντιμιτρόφ, Νίκος Κοτζιάς, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,

Τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, θα ενημερώσει στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το Σκοπιανό.

Ο υπουργός εξωτερικών αναμένεται να επισκεφθεί τον κ. Τσίπρα στο Μαξίμου στις 18.00 της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα ο κ Κοτζιάς είχε πολύωρη σύσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών με τους συνεργάτες του.

Ο Νίκος Κοτζιάς επικοινώνησε με τον Σκοπιανό ομόλογό του Νικόλα Ντιμιτρόφ για να αποσαφηνιστεί η θέση της κυβέρνησης μετά από τις δηλώσεις του διαπραγματευτή της Βάσκο Ναουμόφσκι.

Ο υπουργός Εξωτερικών επικοινώνησε, κατά πληροφορίες και με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος βρίσκεται στα Σκόπια.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την συνάντηση στη Νέα Υόρκη, ο Βάσκο Ναουμόφσκι δήλωσε ότι οι προτάσεις του κ. Νίμιτς «απέχουν πολύ από μια αξιοπρεπή λύση».

Σχετικά άρθρα