Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μυστικός δείπνος με Καραμανλή και “κλειστό” παρεάκι

Μυστικός δείπνος με Καραμανλή και “κλειστό” παρεάκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανικολάου, Δημήτρης Σιούφας, Ευάγγελος Αντώναρος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Κώστας Καραμανλής, Λευτέρης Ζαγορίτης, Μάρα Ζαχαρέα, Μαριέττα Γιαννάκου,

Μυστικός δείπνος στο Ψυχικό με τον Κώστα Καραμανλή στο επίκεντρο να πλαισιώνεται από τους δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Κώστας Καραμανλής συνέφαγε με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, τη Μάρα Ζαχαρέα, τον Ευάγγελο Αντώναρο, τον Λευτέρη Ζαγορίτη, τον Δημήτρη Σιούφα, τη Μαριέττα Γιαννάκου, τον Κώστα Πουπάκη και τον νέο δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου.

Η συζήτηση αν και μέρες μουντιάλ ήταν πολιτική, με αναφορές και κρίσεις στις πρόσφατες τοπικές εκλογές και ευρωεκλογές. Η Μαριέττα Γιαννάκου μάλιστα ακούστηκε να σχολιάζει ότι η κάλπη ανέδειξε σε ευρωβουλευτές τηλεαστέρες και ποδοσφαιριστές (λες και οι κάλπες του παρελθόντος αναδείκνυαν φιλόσοφους και διανοούμενους).

Πάντως αυτή η “μπηχτή” μόνο τυχαία δεν ήταν αφού στόχευε κατευθείαν το πρωθυπουργικό περιβάλλον για τις επιλογές των ευρωψηφοδελτίων.

Πάντως ο Κώστας Καραμανλής, που φαινόταν να απολαμβάνει εξίσου τη συζήτηση και τα κοψίδια, έχει κάποιο σχεδιασμό στο νου του που θεωρείται ότι θα αιφνιδιάσει αλλά δεν θα ξαφνιάσει.

Σχετικά άρθρα