Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε στο Μαξίμου το Ελληνοαμερικανικό και το Αμερικανοεβραϊκό λόμπι

Ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε στο Μαξίμου το Ελληνοαμερικανικό και το Αμερικανοεβραϊκό λόμπι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA), Αλέξης Τσίπρας, Αμερικανοεβραϊκή Κοινότητα, Εβραίοι, Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισραήλ, Μέγαρο Μαξίμου,

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με στελέχη ελληνοαμερικανικών και αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η επίσκεψη των συγκεκριμένων οργανώσεων στην Ελλάδα, αποτελεί μέρος της τρίτης ανά διετία κοινής περιοδείας τους σε Ελλάδα, Ισραήλ και Κύπρο.

Πρόκειται για στελέχη των ελληνοαμερικανικών οργανώσεων ΑΗΙ και ΑΗΕΡΑ και των αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων B’nai B’rith και Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πρωθυπουργός υπογράμμισε τη σημασία των ελληνοαμερικανικών οργανώσεων και της ελληνοαμερικανικής κοινότητας εν γένει στην ανάπτυξη των σχέσεών μας με τις ΗΠΑ, ενώ δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν θέματα κρίσιμης σημασίας για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου καθώς και να επιβεβαιωθεί το πολύ καλό επίπεδο των διμερών σχέσεων της Ελλάδας, τόσο με τις ΗΠΑ όσο και με το Ισραήλ.

Σχετικά άρθρα