Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατσίκης: Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα πάρουν μέρος στα συλλαλητήρια για τα Σκόπια

Κατσίκης: Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα πάρουν μέρος στα συλλαλητήρια για τα Σκόπια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Διαδηλώσεις, Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνος Κατσίκης, Μακεδονία, Σκόπια,

Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πάρουν μέρος σε συλλαλητήρια για το ζήτημα των Σκοπίων, δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Κατσίκης στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6.

«Θα πάρουμε μέρος στα συλλαλητήρια, θα είστε Θεσσαλονίκη και θα μας δείτε. Θα είναι εκεί οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, στελέχη και θα προσπαθήσω να ανέβω κι εγώ» είπε.

«Ο όρος “Μακεδονία” σε οποιαδήποτε γλώσσα του κόσμου κι αν μεταφράζεται, είτε σε σύνθετη ονομασία είτε ως γεωγραφικός προσδιορισμός, δεν θέλουμε να υπάρχει» ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ για να προσθέσει:

«Για τον Πάνο Καμμένο τα εθνικά θέματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Αν όμως, υποθετικά, λέγαμε ότι δεχόταν το κόμμα τον όρο “Μακεδονία” ως παράγωγο, σύνθετη ονομασία κτλ, εγώ θα έλεγα “όχι”. Αλλά το κόμμα, όπως γνωρίζετε, έχει ήδη πάρει θέση».

Ερωτηθείς για τη στάση της Εκκλησίας στο θέμα ο κ. Κατσίκης δήλωσε: «Ο κ. Ιερώνυμος, τον οποίο τιμούμε, έκανε μία προσωπική δήλωση αναφορικά με τα συλλαλητήρια, δεν σημαίνει όμως ότι όλη η Εκκλησία συμφωνεί και δεν θα συμμετάσχει στα συλλαλητήρια. Περιμένετε και θα δείτε».

Σχετικά άρθρα