Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καβγάς στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης – “Χοντροκέφαλο” είπε ο Μπουτάρης τον Καλαφάτη (βίντεο)

Καβγάς στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης – “Χοντροκέφαλο” είπε ο Μπουτάρης τον Καλαφάτη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γιάννης Μπουτάρης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Ζόραν Ζάεφ, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Σκόπια, Σταύρος Καλαφάτης,

Καβγάς ξέσπασε στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης μεταξύ του Γιάννη Μπουτάρη και του Σταύρου Καλαφάτη για την επίσκεψη του πρωθυπουργού των Σκοπίων την Πρωτοχρονιά στην πόλη.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απαντώντας στην κριτική του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης υποστήριξε αρχικά πως «ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν κάνει διπλωματία και εξωτερική πολιτική. Επομένως δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να απολογούμαι σε κανέναν για την πρόσκληση του πρωθυπουργού των Σκοπίων να περάσει την Πρωτοχρονιά στην Θεσσαλονίκη, όπως ήρθαν και χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες του».

Ο Σταύρος Καλαφάτης διέκοψε τον δήμαρχο και είπε πως δεν τον κατηγόρησε για την επίσκεψη Ζάεφ αλλά για την πρόταση που έκανε περί «Νέας Μακεδονίας».

«Την ώρα που μιλάω δεν θα σχολιάζετε κ. Καλαφάτη. Μετά μπορείτε. Όχι την ώρα που μιλάω. Σας το έχω πει επανειλημμένα αλλά παραείστε χοντροκέφαλος για να το αποδεχτείτε. Δεν μπορώ να σας το περιγράψω αλλιώς. Φτάνει» είπε ο Μπουτάρης, προκαλώντας την αντίδραση Καλαφάτη, ανακαλώντας στην συνέχεια τον χαρακτηρισμό.

«Καταλαβαίνετε τι λέω. Μην κάνετε τον χαζό» συμπλήρωσε ο Μπουτάρης…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Σχετικά άρθρα