Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άδωνις στηρίζει Μητσοτάκη στην κόντρα με τον Λοβέρδο

Ο Άδωνις στηρίζει Μητσοτάκη στην κόντρα με τον Λοβέρδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης,

Ξεκάθαρη είναι η στήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρωτοφανή κόντρα που έχει ξεσπάσει στην κυβέρνηση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχιστούν και υπογράμμισε με νόημα:

«Ως υπουργός έχω κάνει τις περισσότερες διαθεσιμότητες. Έχω χειριστεί τέτοιες καταστάσεις και ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Το μείζον θέμα της κυβέρνησης είναι ότι πρέπει να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κυβέρνηση δεν θα οπισθοχωρήσει πάνω σ’ αυτό το ζήτημα».

 

Στην προκειμένη περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να περάσουν οι μεταρρυθμίσεις και ο Ανδρέας Λοβέρδος αντιστέκεται και ζητά να μην γίνουν απολύσεις από το δικό του υπουργείο.

Πιο ξεκάθαρη στήριξη του Κυριάκου Μητοστάκη δεν μπορούσε να παρέχει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ένα θέμα μάλιστα που ξεσηκώσει θύελλα μέσα στην Νέα Δημοκρατία κυρίως γιατί, υπό την πίεση του Βαγγέλη Βενιζέλου, ο Πρωθυπουργός με την στάση του δείχνει να ενστερνίζεται τον την άποψη Λοβέρδου.

 

Σχετικά άρθρα