Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπάχαλο η Ν.Δ.: Και ο Αντώναρος “άδειασε” τον Μητσοτάκη για τη ΣΕΚΑΠ

Μπάχαλο η Ν.Δ.: Και ο Αντώναρος “άδειασε” τον Μητσοτάκη για τη ΣΕΚΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξανδρος Κοντός, Ευάγγελος Αντώναρος, Ιβάν Σαββίδης, Νέα Δημοκρατία, Ξάνθη, Συνεταιριστική Καπνοβιομηχανία Ελλάδος Α.Ε. (ΣΕΚΑΠ),

Νέα «τρικυμία» ξέσπασε στη ΝΔ με αφορμή τη στάση της απέναντι στην υπόθεση του προστίμου της ΣΕΚΑΠ, καθώς στα στελέχη της Πειραιώς που «άδειασαν» την ηγεσία του κόμματος, προστίθεται ακόμη ένα, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, «άδειασε» κι αυτός με τη σειρά του τη Μαρία Σπυράκη, προσυπογράφοντας τα όσα καταλόγισε στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ ο «γαλάζιος» πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοντός.

“Στηρίζω όσα διαβάζω ότι διατύπωσε ο Αλέξανδρος Κοντός”

Τα λεγόμενα του πρώην υπουργού της ΝΔ προσυπέγραψε ο κ. Αντώναρος το απόγευμα της Παρασκευής μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, αναφέροντας πως στηρίζει «όσα διατύπωσε για την υπόθεση αυτή δημόσια» ο κ. Κοντός.

«Προσωπική άποψη για το θέμα της ΣΕΚΑΠ δεν θα εκφράσω.Ξέρω όμως ότι καλύτερος ειδικός από τον Αλέκο Κοντό γι αυτό το θέμα — και πολλά άλλα — δεν υπάρχει.Εμένα αυτό μου αρκεί.

Και συνεπώς στηρίζω όσα διαβάζω ότι διατύπωσε για την υπόθεση αυτή δημόσια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή.

Τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Κοντός

«Το πρόστιμο των 38.2 εκατ. ευρώ που επιβάλλεται στην ΣΕΚΑΠ είναι πέρα για πέρα άδικο. Η κυρία Σπυράκη δεν γνωρίζει το θέμα. Ο Ιβάν Σαββίδης όταν αγόρασε τη ΣΕΚΑΠ το 2013 δεν γνώριζε για το θέμα του προστίμου όπως και οι άλλες εταιρείες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Διότι έγινε διαγωνισμός. Συμμετείχαν 4 εταιρείες σε αυτόν.

Σε καμιά δεν γνωστοποιήθηκε η ύπαρξη αυτού του προστίμου και ευθύνες σε αυτό έχει και το ΤΕΛΩΝΕΙΟ. Θυμήθηκε πέντε χρόνια μετά να επιβάλει το συγκεκριμένο πρόστιμο; Η ΣΕΚΑΠ πρέπει απρόσκοπτα να συνεχίσει την λειτουργία της προς όφελος και της Τοπικής αλλά και της Εθνικής Οικονομίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντός.

Σχετικά άρθρα