Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου για επίθεση στο Εφετείο: “Οι δημοκρατίες δεν τρομοκρατούνται από σφαίρες, βόμβες και κουκούλες”

Μαξίμου για επίθεση στο Εφετείο: “Οι δημοκρατίες δεν τρομοκρατούνται από σφαίρες, βόμβες και κουκούλες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκρηκτικός Μηχανισμός, Εφετείο, Μέγαρο Μαξίμου, Τρομοκρατία,

Για επίθεση κατά της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου, αναφορικά με την επίθεση στο Εφετείο Αθηνών.

Ωστόσο, όπως διαμηνύει το Μέγαρο Μαξίμου, «οι δημοκρατίες δεν τρομοκρατούνται ούτε από σφαίρες, ούτε από βόμβες, ούτε από κουκούλες».

Αναλυτικά, «καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση στο Εφετείο Αθηνών. Πρόκειται για επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου. Οι δημοκρατίες ωστόσο δεν τρομοκρατούνται ούτε από σφαίρες, ούτε από βόμβες, ούτε από κουκούλες», επισημαίνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από το Εφετείο Αθηνών στην οδό Λουκάρεως, πολύ κοντά στο κτίριο της ΓΑΔΑ.

Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει τα ευρήματα από την έκρηξη και θεωρεί ως πιθανότερη εκδοχή πίσω από την επίθεση να βρίσκεται η οργάνωση Οργάνωση Λαϊκών Αγωνιστών (ΟΛΑ).

Οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης πυροβόλησαν τον φύλακα του κτιρίου προκειμένου να τον αποθαρρύνουν να τους καταδιώξει, ενώ βρέθηκε καμένο στα Εξάρχεια και το αυτοκίνητο με το οποίο πιθανότατα διέφυγαν.

Σχετικά άρθρα