Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μ. Καρχιμάκης: Ακόμα πιο σφιχτός ο εναγκαλισμός του ΠΑΣΟΚ με τη Δεξιά

Μ. Καρχιμάκης: Ακόμα πιο σφιχτός ο εναγκαλισμός του ΠΑΣΟΚ με τη Δεξιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μιχάλης Καρχιμάκης, ΠΑΣΟΚ,

Τα πυρά του κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στρέφει για ακόμα μία φορά ο Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε όσους θεωρούν ότι η «κίνηση των 75» «είναι στο καρέ των δυσαρεστημένων γιατί δεν έγινε πρόταση συμμετοχής στην κυβέρνηση».

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον ανασχηματισμό, που στη Χαριλάου Τρικούπη ευελπιστούσαν ότι θα αποφόρτιζε το τεταμένο μετά τις ευρωεκλογές κλίμα, ο κ. Καρχιμάκης με ανακοίνωσή του διαμηνύει ότι πρόταση υπουργοποίησης «και να είχε αποτολμηθεί ήταν απορριπτέα από την εκφορά της, θα ήταν μια πρόταση χωρίς παραλήπτη».

Όπως σημειώνει «η κυρίαρχη δυσαρέσκεια ,έχει σχέση μόνο με τον ακόμα ποιο σφιχτό εναγκαλισμό με την Δεξιά και την αίσθηση που δίδεται ότι ένα ιστορικό κίνημα με παρακαταθήκες και προσφορά, αφομοιώνεται και διολισθαίνει, απεμπολώντας την φυσιογνωμία του».

Για τις «διαρροές περί στήριξης στις ευρωεκλογές και τον βαθμό αυτής της στήριξης», ο κ. Καρχιμάκης προσθέτει πως:

1. Η ηγετική ομάδα με ευρηματικό τρόπο απέκλεισε κάποιους από το ψηφοδέλτιο,που είχαν την δυνατότητα να συμβάλουν ,λειτουργώντας πονηρά και επιλεκτικά!

2.Άφησε ακάλυπτες 4 με 5 περιφέρειας χωρίς γηγενή υποψήφιο,και σε άλλες ακόμα και πολύ μικρές είχε και δυο και τρεις…υποψήφιους!

3.Να συγκρίνουμε τι πήραν στους νομούς τους οι αυτοαποκαλούμενοι “υπερασπιστές “της παράταξης ,και τι πήραν οι κατά την ηγετική ομάδα δήθεν ολιγωρούντες!

4.Άλλωστε η πορεία μας στο ΠΑΣΟΚ είναι καταγεγραμμένη στις συνειδήσεις όλων όσων μας παρακολουθούν εδώ και χρόνια από το 1974 μέχρι και σήμερα… ότι είμαστε εδώ παρόντες ,και παντού κυρίως όμως στα δύσκολα ,στις αγωνίες στους αγώνες στις συγκρούσεις, και στο 8 και στο 48

«Θα μπορούσαμε να λέμε και άλλα πολλά. Πάρα πολλά», συνεχίζει ο κ. Καρχιμάκης και διερωτάται καταλήγοντας: «Μήπως όμως τελικά οι διαρροείς ήθελαν να εννοήσουν τις παραμονές κάποιων άλλων εκλογών και χάθηκαν στο χρόνο;»

Σχετικά άρθρα