Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Η μεταμνημονιακή Ελλάδα θα έχει τη σφραγίδα της αριστερής προοδευτικής διακυβέρνησης

Παππάς: Η μεταμνημονιακή Ελλάδα θα έχει τη σφραγίδα της αριστερής προοδευτικής διακυβέρνησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς, Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,

«Η μεταμνημονιακή Ελλάδα, η Ελλάδα που βγαίνει ξανά, όχι μόνο στις αγορές, αλλά ξαναστέκεται στα πόδια της, θα έχει τη σφραγίδα της αριστερής προοδευτικής μακροχρόνιας διακυβέρνησης», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Ο ίδιος δήλωσε σίγουρος ότι ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει επιστροφή στο παλιό «κακό παρελθόν» των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά συμβούλευσε και τη ΝΔ να κατανοήσει ότι όσο παραμένει σφιχταγκαλιασμένη με τις ακροδεξιές και ακραία νεοφιλελεύθερες απόψεις του success story, ο λαός θα την αποδοκιμάζει.

Ο Νίκος Παππάς δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η θέση του συνεδρίου της ΝΔ για προαιρετική κοινωνική ασφάλιση θα την κυνηγάει όλο το επόμενο διάστημα και χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον «πιο αποτυχημένο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης που πέρασε ποτέ».

«Ο ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά σε πολύ καθαρές επιλογές. Ή θα επιστρέψει στην πραγματικότητα του παρελθόντος που τα ελλείμματα και η αδιαφάνεια ήταν ο κανόνας, ή θα επιλέξει δυνάμεις που παράγουν ελλείμματα και ανεργία ή θα συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο της ανάκαμψης» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν αντέχει να βλέπει ότι κλείνουν σιγά σιγά οι πληγές των πολιτικών που εφάρμοσε αυτή και οι κυβερνήσεις συνεργασίας στις οποίες συμμετείχε» ανέφερε και πρόσθεσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «πόνταρε όλα τα λεφτά της, έβαλε όλα της τα αυγά, όλα της τα υπάρχοντα πάνω στο πλοίο της αριστερής παρένθεσης.

Και το πλοίο της αριστερής παρένθεσης βυθίστηκε και βυθίστηκε αύτανδρο. Και η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να κάνει ούτε ανέλκυση, βεβαίως, και δεν μπορεί να κάνει απορρύπανση από τις ακροδεξιές και τις ακραία νεοφιλελευθέρες ιδέες, τις οποίες είχε φορτώσει στο πλοίο της αριστερής παρένθεσης ως πυρομαχικό και ως εφόδιο».

Σχετικά άρθρα