Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εισηγήσεις να “απομακρύνει” την Αλ Σάλεχ δέχεται ο Βενιζέλος!

Εισηγήσεις να “απομακρύνει” την Αλ Σάλεχ δέχεται ο Βενιζέλος!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ,

Μεγάλη ενόχληση έχει προκαλέσει σε κορυφαία στελέχη του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ, που κοιτάνε δεξιά αλλά κι αριστερά (τον τελευταίο καιρό) για την πολιτική τους επιβίωση, η βασιλικότερη του… βασιλέως Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Η ηθοποιός που τα τελευταία πέντε χρόνια άλλαξε καριέρα και έγινε πολιτικό στέλεχος, αγωνιζόμενη πάντα στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου, θεωρείται ότι κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στη δημόσια εικόνα του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου του προέδρου του.

“Προεκλογικά”, μας είπαν από τη Χαριλάου Τρικούπη, “σε όποιο κανάλι βγήκε τσακώθηκε. Έγινε μέχρι και αφορμή δημοσιογράφος να απομακρυνθεί από την εκπομπή της. Είναι προκλητική, παίρνει ακραίες θέσεις, υπερασπίζεται με φανατισμό και καθόλου διπλωματία πράγματα για τα οποία εμείς δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι που τα κάνουμε ως ΠΑΣΟΚ. Και εκείνη, που μας προέκυψε στο ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο παριστάνει την επίσημη φωνή του ΠΑΣΟΚ, αλλά με το εριστικό της ύφος κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα”.

Μάλιστα η πρόσφατη επιβράβευσή της από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στο πολιτικό συμβούλιο του Κινήματος, ότι δηλαδή μόνο εκείνη τον “ακούει και τον αναπαράγει” σχολιάστηκε επικοινωνιακά ως φάουλ.

“Δεν είναι δυνατόν η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ να εμφανίζεται στην κοινή γνώμη ως η φωνή του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι δα και η Μελίνα Μερκούρη”, μας είπαν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, οι ίδιοι κύκλοι μας εμπιστεύτηκαν, ότι τις τελευταίες ημέρες γίνονται ανεπίσημες εισηγήσεις κι αναφορές στον Ευάγγελο Βενιζέλο να την περιορίσει εάν δεν μπορεί να τη βάλει στο “ψυγείο”. “Δεν είναι δυνατόν η δημόσια εικόνα του ΠΑΣΟΚ, όπως για παράδειγμα με τις καθαρίστριες, να είναι η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ να τους δηλώνει ‘αναρμόδια’. Να σοβαρευτούμε επιτέλους. Έχουμε χρεωθεί όλα τα κακά του τόπου, τώρα θα έχουμε να απολογούμαστε και για την κ. Αλ Σάλεχ;”, ήταν το ρητορικό ερώτημα.

Σχετικά άρθρα