Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χατζηδάκης: Ενόχλησα επαγγελματικές ομάδες

Χατζηδάκης: Ενόχλησα επαγγελματικές ομάδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κωστής Χατζηδάκης, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,

Να υπηρετήσει το στόχο της ανάπτυξης δεσμεύθηκε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας κατά την τελετή παραλαβής – παράδοσης του υπουργείου από τον απελθόντα Κωστή Χατζηδάκη.

«Οι μεγάλες προσπάθειες που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια πρέπει να συνεχιστούν και να ενισχυθούν», πρόσθεσε ο νέος υπουργός και τόνισε ότι μοναδική του φιλοδοξία είναι να υπηρετήσει αυτήν την μεγάλη προσπάθεια.

Από τη πλευρά του ο Κωστής Χατζηδάκης υπεραμύνθηκε των πεπραγμένων του και επέρριψε ευθύνες για τις όποιες αστοχίες στις κοινοβουλευτικές ισορροπίες.

«Κάναμε αυτό που μας επέβαλε η συνείδησή μας, το πατριωτικό μας καθήκον και αυτό που μας επέτρεπε η ισορροπία των Κοινοβουλευτικών δυνάμεων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την πολιτική που άσκησε λέγοντας: «Ορισμένες από τις αλλαγές αυτές ενόχλησαν ορισμένες επαγγελματικές ομάδες. Ήταν όμως προς όφελος της πατρίδας και έπρεπε να τις κάνουμε», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα