Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δραγασάκης: Ο Μητσοτάκης δεν απέφυγε τη μονταζιέρα – Ψελλίζει την ακροδεξιά ρητορική

Δραγασάκης: Ο Μητσοτάκης  δεν απέφυγε τη μονταζιέρα – Ψελλίζει την ακροδεξιά ρητορική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλέξης Γρηγορόπουλος, Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Γιάννης Δραγασάκης, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Για μονταζιέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο ο Γιάννης Δραγασάκης σχολιάζοντας την ανάρτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ταυτίζοντας τις δηλώσεις του με την ακροδεξιά ρητορική της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έγραψε στο twitter:

«Δεν απέφυγε τελικά τη μονταζιέρα ο @kmitsotakis. Σε μια ημέρα έντονου συμβολισμού, το μόνο που μέχρι στιγμής ψελλίζει είναι η ακροδεξιά ρητορική, συνεχίζοντας το κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού στο οποίο συγκεκριμένα μιντιακά κέντρα & η Χρυσή Αυγή συντονισμένα επιδίδονται από εχθές».

 Η ανάρτηση Μητσοτάκη

Νωρίτερα, με ένα tweet αναφέρθηκεστα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Επεισόδια, μολότοφ, σπασίματα μαγαζιών – για μία ακόμη φορά εικόνα χάους στο κέντρο της Αθήνας. Είναι «τα δικά τους παιδιά», όπως είπε χθες ο κ. Δραγασάκης, γι’ αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της…» έγραψε στον λογαριασμό του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα