Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καρφί Τζανακόπουλου: Το εκδοτικό συγκρότημα υποδίκου επιχειρηματία καθοδηγεί τη ΝΔ

Καρφί Τζανακόπουλου: Το εκδοτικό συγκρότημα υποδίκου επιχειρηματία καθοδηγεί τη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Τζανακόπουλος, Διαπλοκή, Εφημερίδα Τα ΝΕΑ, Νέα Δημοκρατία,

“Η επικείμενη έξοδος από τα μνημόνια «έχει προκαλέσει αναταραχή, ίσως και πανικό σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς και εκδοτικούς κύκλους που καθοδηγούν και την αξιωματική αντιπολίτευση και καθορίζουν πλέον την αντι-πολιτική τακτική της» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

“Ειδικότερα, τις τελευταίες ειδικά, μέρες με αφορμή τόσο το ζήτημα των πλειστηριασμών όσο και την τεχνική συμφωνία με τους θεσμούς «έχει εξαπολυθεί μια ακόμη γιγάντια επιχείρηση διαστρέβλωσης, ψευδών ειδήσεων και παραπληροφόρησης», ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Πρωταγωνιστής σε αυτή τη διαδικασία δεν είναι άλλος από το εκδοτικό συγκρότημα του υποδίκου που επιμένει να παραπληροφορεί με αιχμή του δόρατος τους πλειστηριασμούς. Και τούτο παρά τις συνεχείς και εμπεριστατωμένες διαψεύσεις των ισχυρισμών και των σχετικών ρεπορτάζ από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το δυστύχημα», σύμφωνα πάντα με τον κ. Τζανακόπουλο, «είναι ότι και η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί τα ψευδή δημοσιεύματα και επιλέγει να πολιτεύεται χωρίς αρχές κάτι που βεβαίως είναι κατανοητό με δεδομένη την πλήρη κατάρρευση των κινδυνολογικών και καταστροφολογικών σεναρίων που διακινούσε επί δύο συνεχή χρόνια».

Σχετικά άρθρα