Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έφθασαν μέχρι το… ISIS – Θέτουν σε κίνδυνο τη χώρα!

Καμμένος: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έφθασαν μέχρι το… ISIS – Θέτουν σε κίνδυνο τη χώρα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, Τζιχαντιστές, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Με διάψευση και σκληρή επίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ απαντά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στα περί πώλησης πολεμικού υλικού που σύμφωνα με δημοσιεύματα που υιοθέτησε η ΝΔ… έφθασε στα χέρια των τζιχαντιστών.

“Επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά. Πρόκειται για διακρατική συμφωνία που αφορά 300.000 βλήματα. Από εκεί και πέρα, όλοι αυτοί οι αναπόδεικτοι, ανεύθυνοι, παραληρηματικοί ισχυρισμοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, καθ’ υπόδειξη συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων, με αναφορές ακόμη και στον ISIS, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σε δήλωσή της ανέφερε πως “εδώ και 5 μέρες, ο κ. Τσίπρας παραμένει σιωπηλός μπροστά στις αποκαλύψεις ότι ο κ. Καμμένος κατέθεσε στη Βουλή μη γνήσια έγγραφα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται. Από χθες προκύπτει, ως ενδεχόμενο, πολεμικό υλικό της Ελλάδος να έχει φτάσει παρανόμως στη Συρία και ίσως στα χέρια τρομοκρατών.

Ο κ. Τσίπρας έχει υποχρέωση να δώσει σήμερα κιόλας εξηγήσεις”.

Σχετικά άρθρα