Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ο Μητσοτάκης πάλι κατηγορούμενος – Να απαντήσει για Μαρέβα και Σφακιανάκη”

“Ο Μητσοτάκης πάλι κατηγορούμενος – Να απαντήσει για Μαρέβα και Σφακιανάκη”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Μητσοτάκη, Σαουδική Αραβία,

Σκληρή επίθεση στη ΝΔ και τον κ Μητσοτάκη για τις σχέσεις του ίδιου και της συζύγου του με τον κ. Σφακιανάκη, ο οποίος αποκαλύφθηκε χθες στη Βουλή από τον Αλέξη Τσίπρα ότι ήταν η “πηγή” της ελληνικής πρεσβείας, την οποία επικαλέστηκε η ΝΔ ως δήθεν “σαουδάραβες” αναφορικά με τη συμφωνία για την πώληση πολεμικού υλικού, εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

“Ο Κος Μητσοτάκης επιχείρησε να εμφανιστεί ως κατήγορος και για άλλη μια φορα κατέληξε κατηγορούμενος” τόνισε ο πορτ παρόλ του μεγάρου Μαξίμου.

“Ο κος Μητσοτάκης προσωπικά οφείλει να απαντήσει ποια η σχέση του κυρίου Σφακιανάκη τόσο με τον ίδιο όσο και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του. Αυτό είναι και το μοναδικό ερώτημα που έμεινε αναπάντητο κατά τη χθεσινή συζήτηση” σημείωσε σε δήλωσή του στην κάμερα ο κ. Τζανακόπουλος.

“Στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή κατέρρευσε με πάταγο η γραφική σκευωρία την οποία προσπάθησε να ενορχηστρώσει η ΝΔ καθοδηγούμενη από συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα. Χθες αποδείχτηκε ότι η επιχειρηματολογία της ΝΔ είχε βασιστεί στις πληροφορίες που διοχέτευε στις ελληνικές αρχές ένας επίδοξος μεσάζοντας, ο μοναδικός μεσάζοντας σε αυτή την υπόθεηση, ο κύριος Γιάννης Σφακιανάκης,. Και όχι φυσικά η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας όπως ψευδώς ισχυρίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση” κατέληξε ο κ. Τζανακόπουλος.

Σχετικά άρθρα