Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aποκαλύψεις Τσίπρα: Ο Έλληνας Τζορτζ Σφακιανάκης, η «πηγή» πρέσβη στο Ριάντ και ΝΔ

Aποκαλύψεις Τσίπρα: Ο Έλληνας Τζορτζ Σφακιανάκης, η «πηγή» πρέσβη στο Ριάντ και ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Σε αποκαλύψεις σχετικά και με άλλο ενδιάμεσο προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση σχετικά με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, κάνοντας λόγο για έναν Έλληνα, ονομάζεται Τζωρτζ Σφακιανάκης και είναι από τη Ηράκλειο Κρήτης.

Τέσσερις μέρες μετά τη 17 Νοεμβρίου του 2016 ο Έλληνας πρέσβης έστειλε πράγματι ένα τηλεγράφημα.

Υπάρχει μία αξιόπιστη πηγή, που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του Σαουδάραβα υπουργού Άμυνας και λέει ότι επειδή στη διαδικασία εμπλέκεται μία ελληνική εταιρεία, η πηγή λέει ότι θα έπρεπε να έχει έρθει ο ίδιος απευθείας στην Ελλάδα, προκειμένου να έχει συνεργασία για να πάρει η σαουδαραβική πλευρά σε χαμηλότερο τίμημα, την αγορά του υλικού.

Και καταλήγει: Εφόσον η ελληνική πλευρά συμφωνεί ο σύνδεσμός αυτός του υπουργού προτίθεται να έρθει στην Αθήνα για κατ΄ιδίαν διαβούλευση, διευθέτηση και πληρωμή», ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός.

«Κινήθηκε η διαδικασία αυτή ως ενδιάμεσος του πρέσβη; Όχι. Αλλά κινήθηκε με την κανονική διαδικασία, όπως είχε ξεκινήσει, εφόσον η πλευρά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είχε τη διαβεβαίωση ότι είναι ο επίσημος.

Σχετικά άρθρα