Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δυο φορές “πολιτικός αλήτης” ο Κουμουτσάκος – Ο Κοτζιάς διέψευσε ότι γνώριζε κι εκείνος το είπε ξανά στη Βουλή

Δυο φορές “πολιτικός αλήτης” ο Κουμουτσάκος – Ο Κοτζιάς διέψευσε ότι γνώριζε κι εκείνος το είπε ξανά στη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Κοτζιάς, Υπουργείο Εξωτερικών,

Δύο φορές “πολιτικός αλήτης” ο Γιώργος Κουμουτσάκος. Ενώ ο Νίκος Κοτζιάς διέψευσε μέσω Twitter, από την Ινδία όπου βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη, τους ισχυρισμούς του Γιώργου Κουμουτσάκου στο «Πρακτορείο 104,9 fm», ότι είχε γνώση της υπόθεσης πώλησης βλημάτων του Ελληνικού Στρατού Ξηράς και Αεροπορικών Βομβών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Σαουδική Αραβία, ο Γιώργος Κουμουτσάκος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και με το γνωστό “υφάκι” του… πονηρούλη επανέλαβε τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του.

Νωρίτερα τη Δευτέρα ο Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ότι «στη συγκεκριμένη περίπτωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν είναι και μόνος του τελικά, διότι όλη τη γνώση της ουσίας της υπόθεσης -ακριβώς λόγω του ότι ήταν απόρρητη- την είχε και ο υπουργός Εξωτερικών».

«Και ο κ. Κοτζιάς γνώριζε πλήρως τι συνέβαινε, τι εισηγείτο και τι πληροφορίες μετέδιδε η πρεσβεία μας στο Ριάντ και ποιες είναι οι αντιδράσεις των διπλωματικών υπαλλήλων σε σχέση με αυτή την υπόθεση. Επομένως γνώριζε. Έπραξε κάτι; Από ό,τι φαίνεται δεν έχει κάνει τίποτε για να αποτρέψει την εξέλιξη αυτή, που στο παρά ένα, επειδή σηκώθηκε ένα καπάκι, σταμάτησε».

Ο Νίκος Κοτζιάς οργισμένος απάντησε μέσω Twitter: «Στήνουν μια ανύπαρκτη ιστορία και για να γίνουν πειστικοί με εμφανίζουν ως γνώστη της από πέρσι. Αυτό λέγεται πολιτική αλητεία».

Κύκλοι του υπουργικού περιβάλλοντος που μίλησαν στο TRIBUNE, κάνουν λόγο για ξεκάθαρη “αλητεία” του Γιώργου Κουμουτσάκου.

«Ενώ ο υπουργός απάντησε ότι όλα αυτά είναι ψεύδη, βγήκε και τα επανέλαβε στη Βουλή. Πρόκειται περί αλητείας», μας είπαν χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα