Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ασημακοπούλου έβγαλε στην ΕΡΤ την “κατίνα” που έχει μέσα της – Ρεσιτάλ “μαχαλά” από την “αυλικιά” (βίντεο)

Η Ασημακοπούλου έβγαλε στην ΕΡΤ την “κατίνα” που έχει μέσα της – Ρεσιτάλ “μαχαλά” από την “αυλικιά” (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Paradise Papers, Άννα Ασημακοπούλου, Βίντεο, Μαρέβα Μητσοτάκη, Μπέττυ Μπαζιάνα, Νέα Δημοκρατία,

Μπορεί η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου να είναι βαφτιστήρα του έκπτωτου βασιλικού ζεύγους της Ελλάδας, αλλά το… γαλαζοαίματο λάδι στην κολυμπήθρα δεν κατάφερε τελικά να υπερισχύσει της “κατινάρας” που αυτή η γυναίκα κουβαλά μέσα της. Γιατί μόνο μια “κατινάρα”, ανεξαρτήτου καταγωγής και αναδόχων, θα έφτανε στο σημείο -στην αγωνία της να υπερασπιστεί την τιμή της Μαρέβας- να αναφερθεί στην προσωπική ζωή του Πρωθυπουργού.

Εντάξει, αυτή τη λαϊκίστικη δεξιά μπορεί οι νεώτεροι να μην την έχουν βιώσει, όσοι όμως θυμούνται τις δεκαετίες του 80 και του 90 γνωρίζουν ότι όταν η “καλή κοινωνία” των κοτζαμπάσηδων και των αυλικών “στριμώχνεται” βουτά στον βούρκο όπως τα γουρούνια στο χοιροστάσιο.

Διότι εάν εξαιρέσει κανείς μια μειοψηφική μερίδα δεξιών πατριωτών ή απλά συντηρητικών ανθρώπων αστικής κουλτούρας, η υπόλοιπη δεξιά “ηγεσία” στη χώρα μας είναι κάτι κοτζαμπάσηδες και αυλικοί, δηλαδή μια ασπόνδυλη παρασιτική τάξη και ολόγυρα έχουν να τους αποθεώνουν και να τους υπηρετούν τα λούμπεν της κοινωνίας μας εν χορώ χυδαιότητας, αμορφωσιάς και δυσωδίας.

Δεξιό κατιναριό σε δράση

Σαν τις κυράτσες της γειτονιάς, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για να υπερασπιστεί με την ύπαρξη της Μαρέβας Μητσοτάκη στη λίστα των Paradise Papers, επέλεξε να επιτεθεί στη συμβία του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Το πρόβλημα σύμφωνα με τη βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι ούτε η offshore της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία όντως μπορεί να είναι νόμιμη, ούτε το γεγονός ότι το διάστημα που βρισκόταν σε διάσταση με τον νυν πρόεδρο του κόμματος έκανε τόση… πρόοδο στη ζωή της, αλλά το ότι η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα (και όχι Μπαζάνα όπως ανέφερε δις με προφορά μαχαλά η κα Ασημακοπούλου) δεν είναι τελικά… σύζυγός του και δεν υποχρεούται να υποβάλει δήλωση πόθεν έσχες.

«Δεν υπάρχει ούτε σύμφωνο συμβίωσης. Υποθέτω ότι δεν έχουν σύμφωνο συμβίωσης. Δεν χρειάζεται λοιπόν η σύζυγός του να κάνει δήλωση πόθεν έσχες», σχολίασε με πομπώδες ύφος η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα