Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι υπουργοί “ανασχηματίζονται”

Ποιοι υπουργοί “ανασχηματίζονται”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αθανάσιος Τσαυτάρης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιάννης Μιχελάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Ντόρα Μπακογιάννη, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Σίμος Κεδίκογλου,

Προβλέψεις για τον ανασχηματισμό κάνει ο δημοσιογράφος Σπύρος Γκουτζάνης σε άρθρο του στο Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, οι μετακινήσεις στα πλαίσια της ανασχηματισμένης συγκυβέρνησης έχουν ως εξής:

α) Ο Αθανάσιος Τσαυτάτης αποχωρεί από το Υπουργείο Γεωργίας. Το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου που “έπαιξε” για διάδοχός του δεν ακούγεται πλέον.

β) Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος θα φύγει από το Υπουργείο Παιδείας (μετά από μια… λαμπρή καριέρα που κανείς μας δεν κατάλαβε τι έκανε, ήταν στην κυριολεξία “διακοσμητικός”) και ενδέχεται στη θέση του να πάει ο Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο οποίος επίσης κανείς μας δεν κατάλαβε τι έκανε, αν έκανε, στο Υπουργείο Γεωργίας.

Θα μπορούσαμε με αρκετή σιγουριά να πούμε ότι οι δύο παραπάνω και να μην υπήρχαν δεν θα έλειπαν σε κανέναν…

γ) Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ακούγεται ότι θα πάρει το Υπουργείο Ναυτιλίας του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος για να μην κλαίει θα πάρει κάποιο άλλο Υπουργείο, σε περίπτωση που ανασχηματιστεί ο συγκεκριμένος.

δ) Ο Κωστής Χατζηδάκης θα μείνει εκτός κυβέρνησης αλλά δεν θα μείνει… άνεργος, αφού τον προορίζουν για Επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ε) Η καριέρα του Άδωνι Γεωργιάδη ως υπουργού μάλλον τελειώνει και θα επιστρέψει στο τελεμάρκετινγκ.

στ) Η είδηση της ημέρας είναι ότι ο Σίμος Κεδίκογλου θα αναλάβει μάλλον τον ελληνικό πολιτισμό, ως Υπουργός Πολιτισμού, οπότε καταλαβαίνετε ότι πάει ο ελληνικός πολιτισμός…

ζ) Γιάννης Μιχελάκης και Πάνος Παναγιωτόπουλος μένουν εκτός.

η) Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μένει στην κυβέρνηση και δεν μπαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Να σημειώσουμε εδώ, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, ότι από το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος πήραμε μόνο τις μετακινήσεις, τα σχόλια σαφώς και είναι δικά μας.

Σχετικά άρθρα