Ισλαμικό ΚράτοςΑρμενία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Καρφιά” Παπακώστα: Παραμένω μέλος της ΝΔ του μεσαίου χώρου που ενώνει και δεν διχάζει

“Καρφιά” Παπακώστα: Παραμένω μέλος της ΝΔ του μεσαίου χώρου που ενώνει και δεν διχάζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η διαγραφείσα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα, με αφορμή τη διαγραφή της από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε ότι, «τα κόμματα πρέπει να έχουν βουλευτές που τοποθετούνται επί των θεμάτων, δεδομένης της κατάστασης. Δεν μπορούμε να κάνουμε αριθμητική των όσων ειπώθηκαν. Αυτό δεν αποτελεί πολιτική, αλλά αριθμητική πράξη».

Περιγράφοντας τα αίτια της διαγραφής της, ανέφερε ότι «δεν υπήρξε δική μου διαφοροποίηση επί του νομοσχεδίου, υπήρξε μία προσπάθεια από μέρους μου διατύπωσης των απόψεών μου» και ξεκαθάρισε ότι, «δεν υπάρχει θέμα παρέκκλισης».

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο μεταγραφής της σε άλλο κόμμα και συγκεκριμένα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, τόνισε:

«Δεν είμαι ευκαιριακή, δε λειτουργώ με σημαίες ευκαιρίες», σημειώνοντας ότι αυτό απάντησε και στην πρόταση του Πάνου Καμμένου.

«Δεν έφυγα από την Νέα Δημοκρατία», επανέλαβε, προσθέτοντας ότι, «είμαι παρούσα και θα συνεχίσω να είμαι. Με διέπουν οι αρχές του κόμματος», διευκρίνισε ωστόσο ότι, «θα πρέπει να καταλάβουμε ότι κινούμαστε στο μεσαίο χώρο και ο πολίτης να καταλάβει ότι η ΝΔ ενώνει και δεν διχάζει».

«Αναμένω να δω τι θα συμβεί στο επόμενο διάστημα, αν συνεχίσουμε να μην ενώνουμε δυνάμεις, να γίνει πιο αυστηρός, αλλά όχι ακραίος ο λόγος μας προς την κυβέρνηση. Θέλω την ΝΔ μεγάλη, στο μεσαίο χώρο, να ενώνει και όχι να διχάζει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαιρούμε τις δυνάμεις μας», κατέληξε.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Σχετικά άρθρα