Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης για τα περί “χολέρας”: Χυδαιότητα και πολιτική αλητεία από την ΠΟΕΔΗΝ

Πολάκης για τα περί “χολέρας”: Χυδαιότητα και πολιτική αλητεία από την ΠΟΕΔΗΝ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νοσοκομεία, Παύλος Πολάκης, ΠΟΕΔΗΝ | Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Υπουργείο Υγείας, Χολέρα,

Ως τη «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, τις αναφορές της ΠΟΕΔΗΝ περί χολέρας στο μαιευτήριο “Ελενα Βενιζέλου”, προαναγγέλοντας μάλιστα «δραστική» αντιμετώπιση της «διασποράς ψευδών ειδήσεων» με «κάθε νόμιμο τρόπο».

Η ανάρτηση

«Αυτή η ιστορία με τη “χολέρα” στο «Έλενα», είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής, της επίδειξης ανωτερότητας και του σεβασμού στα συνδικαλιστικά όργανα που έχει δείξει μέχρι τώρα η πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ, Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, θα αντιμετωπιστούν δραστικά με ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ.
Το υπουργείο υγείας ειναι υποχρεωμένο ΠΛΕΟΝ ΝΑ προστατεύσει την αξιοπιστία και αξιοπρέπεια του δημοσίου συστήματος υγείας και των ανθρώπων του», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης, την οποία συνυπογράφει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Σχετικά άρθρα