Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φάουλ Μητσοτάκη – Ψάχνει πολιτικά οφέλη από τη μαφιόζικη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου

Φάουλ Μητσοτάκη – Ψάχνει πολιτικά οφέλη από τη μαφιόζικη δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Τζαβάρας, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, Νέα Δημοκρατία,

Αν και στην αρχή πιστεύαμε ότι η πολιτικοποίηση της τραγικής δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου από τον Κώστα Τζαβάρα στη Βουλή, λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, θα ήταν μία ατυχής αναφορά του γαλάζιου στελέχους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τα χθεσινά του συλλυπητήρια επανήλθε σήμερα και επισφράγισε το μέγιστο ατόπημα της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε την ταχεία διαλεύκανση της «πρωτοφανούς δολοφονίας» του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με δήλωσή του on camera.

«Η στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με θλίβει βαθύτατα. Εκτός από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν φίλος μου. Οι σκέψεις μου είναι με τη μητέρα του, τη γυναίκα του, τα αδέρφια του και τα παιδιά του.Ξέρω καλά ότι τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους» αναφέρει ο Κ. Μητσοτάκης.

«Οι Αρχές θα πρέπει να διαλευκάνουν, το ταχύτερο, αυτήν την πρωτοφανή δολοφονία.

Ωστόσο, ο αρχηγός της ΝΔ δεν κατάφερε να ξεφύγει από το ατόπημα και να μην προχωρήσει στην πολιτικοποίηση μίας μαφιόζικης εκτέλεσης, την οποία έχει αναλάβει η Ασφάλεια και όχι η Αντιτρομοκρατική, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

“Η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει – εδώ και καιρό – την έντονη ανησυχία της για την εικόνα πλήρους ανομίας, που επικρατεί ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Ανομία που επιτείνεται από την αδικαιολόγητη ανοχή που κάποιοι δείχνουν στη βία και την παραβατικότητα. Οι πολίτες αισθάνονται όλο και πιο ανασφαλείς. Και αυτό, σε ένα ευνομούμενο Κράτος δικαίου, δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτό» καταλήγει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα