Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό είναι πράξη σεβασμού και ισότητας (βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ: Το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό είναι πράξη σεβασμού και ισότητας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΣΥΡΙΖΑ,

Με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την #ταυτότηταφύλου #vouli ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ιστοσελίδας του στο FB στέλνει μηνύματα, με στόχο την προστασία και τη διεύρυνση των ατομικών δικαιωμάτων «ως απαραίτητη προϋπόθεση για μια κοινωνία ισότητας».

Αποτύπωμα

Αποτύπωμα #ταυτότηταφύλου #vouliΟ ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση της αριστεράς έχουν δεσμευτεί ότι θα προστατεύσουν και θα διευρύνουν τα ατομικά δικαιώματα ως απαραίτητη προϋπόθεση για μια κοινωνία ισότητας. Το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου είναι ένα βήμα με προοδευτικό αποτύπωμα. Κάτι που αναγνωρίζει σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος.

Posted by ΣΥ.ΡΙΖ.Α. on Monday, 9 October 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση της αριστεράς έχουν δεσμευτεί ότι θα προστατεύσουν και θα διευρύνουν τα ατομικά δικαιώματα ως απαραίτητη προϋπόθεση για μια κοινωνία ισότητας. Το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου είναι ένα βήμα με προοδευτικό αποτύπωμα. Κάτι που αναγνωρίζει σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος.

Φύλο κι όχι φύλλο #ταυτότηταφύλου #vouli

Φύλο κι όχι φύλλο #ταυτότηταφύλου #vouli Κόντρα στις μικροκομματικές σκοπιμότητες και την παραπληροφόρηση ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση της αριστεράς μετατρέπουν την Ελλάδα σε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Το ποιος επιθυμεί την Ελλάδα ευρωπαϊκό φιλελεύθερο κράτος κρίνεται και στο επίπεδο των ατομικών δικαιωμάτων.

Posted by ΣΥ.ΡΙΖ.Α. on Monday, 9 October 2017

Κόντρα στις μικροκομματικές σκοπιμότητες και την παραπληροφόρηση ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση της αριστεράς μετατρέπουν την Ελλάδα σε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Το ποιος επιθυμεί την Ελλάδα ευρωπαϊκό φιλελεύθερο κράτος κρίνεται και στο επίπεδο των ατομικών δικαιωμάτων.

Το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό είναι πράξη σεβασμού και ισότητας. Η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου με όλες τις επιστημονικές προβλέψεις του νομοσχεδίου αποτελεί ασπίδα προστασίας απέναντι στο ρατσισμό και την πολύπλευρη βία. #ταυτότηταφύλου #vouli

Σχετικά άρθρα