Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέος… τσάρος ο Ευάγγελος Βενιζέλος;

Νέος… τσάρος ο Ευάγγελος Βενιζέλος;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Στουρνάρας, Ευάγγελος Βενιζέλος,

Δύσκολο να το χωρέσει ο κοινός νους, όχι όμως και ο νους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λοιπόν, έχει αυτο-προταθεί ως αντικαταστάτης του Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών πιστεύοντας ότι μπορεί να πάρει το… αίμα του πίσω μετά το φιάσκο του 2011, διαβάζουμε στο parapolitika.gr.

Πρόκειται για μία από τις πολλές προτάσεις στον Αντώνη Σαμαρά για περισσότερους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ στο νέο υπουργικό συμβούλιο, την οποία η πολύ καλά ενημερωμένη ιστοσελίδα σχολιάζει ως εξής:

Υπό διαφορετικές συνθήκες ο Σαμαράς θα ικανοποιούσε αμέσως το αίτημα του Βενιζέλου γιατί γνωρίζει την κατάληξη. Τώρα όμως δεν μπορεί να παίξει με τη φωτιά, ειδικά σε τέτοιο επίπεδο. Δυστυχώς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε τα ίδια το καλοκαίρι του 2011 κι έπεισε τον Παπανδρέου να τον κάνει υπουργό Οικονομικών. Ένα μήνα μετά, σ΄ εκείνη την αλήστου μνήμης συνεδρίαση για το PSI στις Βρυξέλλες, είδε «τον πάτο του βαρελιού». Δύο μήνες αργότερα η τρόικα αποχώρησε εκνευρισμένοι από την διαπραγμάτευση μαζί του και ο Βενιζέλος αναγκάστηκε να αυξήσει 10 μονάδες τον ΦΠΑ, να επιβάλλει «χαράτσι» στα ακίνητα και έκτακτη φορολογική εισφορά για όλους, προκειμένου να φέρει πίσω τον Τόμσεν και την παρέα του. Τόσο επιτυχημένος… τσάρος ήταν.

Σχετικά άρθρα