Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοί ρίχνουν λάδι στη φωτιά και θέλουν να «φάνε» τον Κικίλια από τη ΝΔ

Ποιοί ρίχνουν λάδι στη φωτιά και θέλουν να «φάνε» τον Κικίλια από τη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κικίλιας, Γιώργος Τράγκας, Εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Εργολαβικά φαίνεται πως έχει αναλάβει τον γαλάζιο εμφύλιο κατά του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια, η Ελευθερία του Τύπου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Λίγες μόλις ημέρες πριν την πρωτοφανή σύγκρουση και τους μύδρους του Γιώβργου Τράγκα από τον αέρα των Παραπολιτικών FM, αυτή τη φορά η καθημερινή εφημερίδα του ομίλου σε ένα παραπολιτικό της κάνει λόγο για έντονες φήμες που θέλουν τη Μαρία Σπυράκη να βρίσκεται ante portas του επικοινωνιακού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας.

Η νέα “μπηχτή” κατά του Βασίλη Κικίλια έρχεται σε συνέχεια της πολεμικής που έχει εξαπολύσει ο όμιλος των Κουρτάκη – Μαρινάκη κατά του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, με υπονοούμενα για έλλειμμα επικοινωνιακής υπεροχής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά την μιντιακή υπεροπλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος στηρίζεται από τη μεγάλη πλειοψηφία των Μέσων.

“Εντείνεται η φημολογία στα πολιτικά και δημοσιογραφικά στέκια, σύμφωνα με την οποία ο Κυριάκος έχει αποφασίσει να αναθέσει στην ευρωβουλευτίνα της ΝΔ Μαρία Σπυράκη την “καυτή πατάτα” της γαλάζιας επικοινωνίας. Φυσικά από τη στιγμή που η καλή (πρώην) δημοσιογράφος θέλει να πολιτευθεί στην Α’ Θεσσαλονίκης, ανακύπτει ένα μικρό θέμα που σχετίζεται με την εκπροσώπηση τον τελευταίο μήνα πριν από τις εκλογές” αναφέρει η εφημερίδα στη στήλη παραπολιτικών που υπογράφει “Η Μέδουσα”.

Όπως φαίνεται, είτε η ίδια η ηγεσία της ΝΔ, είτε κάποιοι άλλοι πέριξ αυτής έχουν βαλθεί να “φάνε” τον Βασίλη Κικίλια, στρώνοντας το χαλί για ντόμινο εξελίξεων στη γαλάζια επικοινωνιακή εμπροσθοφυλακή…

Σχετικά άρθρα