Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ: Κάποιοι ήθελαν να διαλύσουν την κυβέρνηση

Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ: Κάποιοι ήθελαν να διαλύσουν την κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Ρέππας, Ελιά, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Νέος γύρος πολιτικής εσωστρέφειας στο ΠΑΣΟΚ αφού το… ΠΑΣΟΚ μέσω του γραφείου τύπου βάλλει κατά όσων μίλησαν με κριτική ματιά για την απώλεια του 1/3 της εκλογικής δύναμης του στις ευρωεκλογές.

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο ότι “Κάποιοι που περίμεναν την εκλογική συντριβή της παράταξης για να διαλύσουν την κυβερνητική σταθερότητα”.

Μόνο που τις επισημάνσεις για την εκλογική πτώση του ΠΑΣΟΚ αλλά και τα σχέδια για του Ευάγγελου Βενιζέλου για το μέλλον της Ελιάς βρέθηκαν στο στρόχαστρο ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ όπως η Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Ρέππας και άλλοι.

Αποτέλεσμα της ανακοίνωσης αυτής σίγουρα θα είναι να προκαλέσει την απάντησής τους.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Κάποιοι που περίμεναν την εκλογική συντριβή της παράταξης για να διαλύσουν την κυβερνητική σταθερότητα, να ανακόψουν την ασφαλή πορεία της χώρας και να υποτάξουν την παράταξη στο άρμα της λαϊκιστικής ανευθυνότητας, πρέπει να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα και να πάψουν να προσβάλλουν τους πολίτες που στάθηκαν δίπλα στη παράταξη, τους υποψήφιους και τα στελέχη που έδωσαν τη μάχη των εκλογών και τελικά την ίδια της χώρα χάριν της οποίας υπάρχει ιστορικά το ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά άρθρα