Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τράγκας στρίμωξε άσχημα τον Κικίλια για τη Siemens: “Λάθος εκπρόσωπο Τύπου βρήκε η ΝΔ”

Ο Τράγκας στρίμωξε άσχημα τον Κικίλια για τη Siemens: “Λάθος εκπρόσωπο Τύπου βρήκε η ΝΔ”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Siemens, Βασίλης Κικίλιας, Γιώργος Τράγκας, Νέα Δημοκρατία, Σκάνδαλο,

Σε αχαρτογράφητα νερά απότομα βρέθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας το πρωί της Τετάρτης, την ώρα που παραχωρούσε συνέντευξη στον Γιώργο Τράγκα και τα Παραπολιτικά fm.

Σε αντίθεση με ό,τι ίσως ανέμενε ο πορτ παρόλ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός και επικριτικός απέναντι τόσο στον ίδιο όσο και στους χειρισμούς της ΝΔ στη συζήτηση για την πρόταση για Εξεταστική με αφορμή τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη, Ευθύμιο Γιαννουσάκη.

Ο δημοσιογράφος έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα «απορώ, γιατί στην πρόταση σύστασης εξεταστικής, λέτε ότι στοχοποιείται επιχειρηματίας αόριστα, χωρίς όνομα για να εξοντωθεί ο κύριος Μητσοτάκης». “Τι έκανε τη ΝΔ να μην βάλει το όνομα; Πέστε ένα λόγο γιατί δεν το έβαλε. Μα ποιος είναι αυτός ο βλακώδης λόγος;” διερωτήθηκε με τον κ. Κικίλια να απαντά πως “η κρίση είναι δική σας”.

“Τι σόι αντιπολίτευση είσαστε εσείς που δεν έχετε στοιχεία για όσα λέτε; Γιατί δουλεύουν οι εφημερίδες και δε δουλεύει το κόμμα.. Δεν υπήρχε παλιά στη Νδ υπηρεσία τεκμηρίωσης ντοκουμέντων και κυβερνητικού έργου; Δεν υπήρχε στο ΠΑΣΟΚ, στα κόμματα; Κάνετε με φρου φρου και αρώματα κριτική;” ρώτησε ξανά σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους ο Γιώργος Τράγκας, με τον Βασίλη Κικίλια σε αμφανώς αμήχανη θέση να του συνιστά να προσέχει το… ζάχαρό του.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος επέμεινε ιδιαίτερα στο ερώτημα εάν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ είχαν πάρει μίζες από τη Siemens, φέρνοντας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον κ. Κικίλια που στην αρχή απέφυγε να απαντήσει και στη συνέχεια εμμέσως… αρνήθηκε πως τα δύο πολιτικά κόμματα έχουν πάρει χρήματα από τη γερμανική εταιρία!

“Είχαν και έχουν χορηγούς τα κόμματα; Τα κόμματα έπαιρναν από τη Siemens λεφτά; Παίρναν ή δεν παίρναν; Έχει αποδειχτεί στην γερμανική δικαιοσύνη; Δίναν ως δημόσιες σχέσεις στα κόμματα; Ο Τσουκάτος μετέφερε λεφτά στο ΠΑΣΟΚ” σημείωσε σε έντονο ύφος ο Τράγκας και συνέχισε “άμα λέτε ότι τα κόμματα δεν τα χουν πάρει ποτέ στην Ελλάδα. Λάθος εκπρόσωπο τύπου βρήκε η ΝΔ!”

“Είστε εκτός αντικειμένου λογικής, δεν έχετε άξονα λογικής. Σας παρακολουθώ, δεν έχετε άξονα λογικής στη σκέψη σας. Σας ρωτάω κάτι και σεις νέος άνθρωπος και εκπρόσωπος τύπου δεν το ξέρετε. Για τι Siemens τόσο η ελληνική δικαιοσύνη, όσο κυρίως η γερμανική έχει αποφανθεί ότι από το ταμείο δημοσίων σχέσεων πήγαιναν στα δυο μεγάλα κόμματα χρήματα; Αν δεν τα ξέρετε αυτά, κακώς έχετε αναμειχθεί στην πολιτική. Κακώς, κακώς!! Άμα δεν ξέρετε την ιστορία που ήταν τα νιάτα σας, λυπάμαι” συνέχισε εντείνοντας το σκληρό πρέσινγκ στον Βασίλη Κικίλια.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ απάντησε: “Αυτό δε θα το αποφασίσετε εσείς κύριέ μου..Επειδή έχετε ζάχαρο, όπως και ο πατέρας μου, σας συνιστώ να μην σας ανέβει…”.

Μετά από τη συνέντευξη ο κ. Κικίλιας βγήκε σε νέα συνέντευξη στον ΣΚΑΙ…

Σχετικά άρθρα