Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Υπάρχουν πολλοί Μπαλτάκοι που προσπάθησαν να μας προσεγγίσουν

Παππάς: Υπάρχουν πολλοί Μπαλτάκοι που προσπάθησαν να μας προσεγγίσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Νίκος Παππάς, Χρυσή Αυγή,

Σε υψηλούς τόνους και με ευθείες βολές κατά πάντων ήταν η ομιλία του Νίκου Παππά στην Βουλή στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του.

Ο κ. Παππάς άσκησε δριμύτατη επίθεση στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι η «Ελλάδα διαθέτει έναν πολιτικά ανισόρροπο πρωθυπουργό», ενώ είπε ότι στη ΝΔ «υπάρχουν πολλοί Μπαλτάκοι που προσπάθησαν να μας προσεγγίσουν, αλλά εμείς μένουμε πιστοί στις ιδέες μας».

Απέρριψε τις κατηγορίες εις βάρος του, λέγοντας ότι οι μόνες κατηγορίες εις βάρος του είναι τα βιβλία και οι ιδέες του. «Με τα βιβλία θα κάνετε πολιτική δίκη;» αναρωτήθηκε.

Κατήγγειλε τη σημερινή διαδικασία χαρακτηρίζοντάς τη αντισυνταγματική.

Έχετε χάσει τη δεδηλωμένη, είπε αναφερόμενος και εκείνος στον αποτέλεσμα των εκλογών καταγγέλλοντας την παραμονή στη φυλακή του ίδιου και των συγκατηγορούμενών του. “Υπάρχει πολιτική δίωξη” ανέφερε ο υπαρχηγός της οργάνωσης.

Αναφερόμενος στις κατηγορίες εις βάρος του, απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας: «όταν δεν ήμουν μέσα, γιατί ρωτήσατε κοινό μας γνωστό, “τι κάνει ο Παππάς;” Ενδιαφερθήκατε για μένα ή ζηλέψατε τη δόξα του πολιτικού σας μέντορα Ευάγγελου Αβέρωφ;»

Χαρακτήρισε πολιτική τη δίωξη εις βάρος της ΧΑ, ενώ επικαλέστηκε δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης ότι οι προφυλακισμένοι θα έχουν μια «δίκαιη πολιτική δίκη».

Επικαλέστηκε μάλιστα δήλωση του Άδ.Γεωργιάδη στον ίδιο ότι «προτιμώ ο γιος μου στα 16 να είναι χρυσαυγίτης, παρά συριζέος και κομμουνιστής».

Αλλά και άλλη δήλωση του Πάνου Παναγιωτόπουλου «σε έτερο γνωστό», όπως είπε, ότι «αυτός είναι πολύ καλός (ο Χρ.Παππάς), πρέπει να τον κάνουμε δικό μας».

Σχετικά άρθρα