Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μιχαλολιάκος: Τα κατηγορητήρια στήθηκαν με βάση τις δημοσκοπήσεις

Μιχαλολιάκος: Τα κατηγορητήρια στήθηκαν με βάση τις δημοσκοπήσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Γιώργος Μουρούτης, Μάκης Βορίδης, Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρυσή Αυγή,

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, από το βήμα της Βουλής τονίζοντας στην αρχή της ομιλίας του ότι “Σας ομιλεί ο αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος”.

“Τα κατηγορητήρια στήθηκαν με βάση τις δημοσκοπήσεις” τόνισε ο Νίκος Μιχαλολιάκος υπογραμμίζοντας “Ντροπή σας ψευδοδημοκράτες μας πήγατε με τις χειροπέδες για να κάνετε show. Μόνο στην Ελλάδα και στο Σουδάν φυλακίζονται πολιτικοί”.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε υπερήφανος, επειδή διώκεται για τις ιδέες του, ευχαρίστησε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που τίμησαν την Χρυσή Αυγή.

«Οι χειροπέδες που μου βάζετε για μένα είναι τίτλος τιμής. Είμαι αμετανόητος εθνικιστής και χρυσαυγίτης», ανέφερε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέχεια ο Νίκος Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Μάκη Βορίδη επειδή την περίοδο που ήταν στην ΕΠΕΝ ένα μέλος της οργάνωσης του είχε δολοφονήσει πολιτικό του αντίπαλο.

Τα βέλη του Νίκου Μιχαλολιάκου έπεσαν επίσης κατά του Τάκη Μπαλτάκου και του Γιώργου Μουρούτη για τον οποίο είπε ότι είχε επικοινωνία μαζί του και φαίνεται στα τηλέφωνα που έχει κατασχέσει η αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα