Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρά Παπαδημούλη κατά ΚΚΕ

Πυρά Παπαδημούλη κατά ΚΚΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαδημούλης, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος,

Πυρά εναντίον του ΚΚΕ εξαπέλυσε μέσω twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, για την αποχώρηση του Κομμουνιστικού Κόμματος από την ομάδα «Ενωτική Αριστερά/Βόρεια Πράσινη Αριστερά» (GUE/NGL) του ευρωκοινοβουλίου.

«Οι καιροί απαιτούν μια πιο ισχυρή και ενωμένη Αριστερά, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δυναμώνουμε. Η ηγεσία του ΚΚΕ αποφάσισε αλλιώς. Κρινόμαστε όλοι…», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Παπαδημούλης.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, ανακοινώνοντας χθες την αποχώρηση του κόμματος από την ευρωομάδα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το Die Linke της Γερμανίας, ότι πρωτοστάτησαν τα τελευταία χρόνια στην αλλοίωση του Συνομόσπονδου χαρακτήρα της GUE/NGL με αποτέλεσμα αυτή να ταυτίζεται σχεδόν με το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Κατήγγειλε επίσης, πως μεθοδεύεται συνεργασία με τις πολιτικές ομάδες Σοσιαλιστών και των Πρασίνων, «κάτι το οποίο αναδεικνύεται και από τις τοποθετήσεις του υποψήφιου προέδρου του ΚΕΑ για την Κομισιόν, Αλ. Τσίπρα».

<blockquote class=”twitter-tweet” lang=”el”><p>Οι καιροί απαιτούν μιά πιο ισχυρή κ ενωμένη Αριστερά, σε Ελλάδα κ Ευρώπη. Δυναμώνουμε. Η ηγεσία του ΚΚΕ αποφάσισε αλλιώς. Κρινόμαστε όλοι…</p>&mdash; Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) <a href=”https://twitter.com/papadimoulis/statuses/474064789166366720″>June 4, 2014</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Σχετικά άρθρα