Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεδριάζει η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ μετά την αποχώρηση της Μίκας Ιατρίδη

Συνεδριάζει η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ μετά την αποχώρηση της Μίκας Ιατρίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βασίλης Καπερνάρος, Έλενα Κουντουρά, Μίκα Ιατρίδη, Πάνος Καμμένος,

Καλά κρατεί η εσωκομματική κρίση στους ΑΝΕΛ μετά και την αποχώρηση της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη.

Στον απόηχο της αποχώρησης συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, η οποία αριθμεί πλέον 13 βουλευτές σπό τους 20 που είχαν εκλεγεί τον Ιούνιο του 2012, ενω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του προέδρου Πάνου Καμμένου.

Μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1 η βουλευτής του κόμματος Έλενα Κουντουρά είπε ότι η συνεδρίαση της Κ.Ο. ήταν προγραμματισμένη ούτως ή άλλως για σήμερα το πρωί -πριν δηλαδή γνωστοποιηθεί η ανεξαρτητοποίηση της κ. Ιατρίδη- προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Φυσικά», πρόσθεσε, «θα συζητηθούν και άλλα θέματα».

Η κ. Ιατρίδη ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή της με επιστολή ανεξαρτητοποίησης στην οποία ανέφερε πως οι ΑΝΕΛ έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε ότι το μήνυμα του κόμματος προς τους πολίτες «δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο».

«Καλό πολιτικό ταξίδι, ο λαός μας κρίνει όλους», ήταν η λακωνική φράση, με την οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχολίασαν την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο βουλευτής Β’ Αθήνας Βασίλης Καπερνάρος, υποστηρίζοντας ότι η υποψηφιότητά του στον δήμο της Αθήνας δεν έτυχε της δέουσας στήριξης από το κόμμα.

Σχετικά άρθρα