Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση “βόμβα”: Κλείνει η ψαλίδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ – Στις 3 μονάδες η διαφορά

Δημοσκόπηση “βόμβα”: Κλείνει η ψαλίδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ – Στις 3 μονάδες η διαφορά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημοσκοπήσεις, Επενδυτικό Σχήμα, Νέα Δημοκρατία, Οικονομική Ανάπτυξη, ΣΥΡΙΖΑ,

Ανατροπή της δημοσκοπικής εικόνας καταγράφει έρευνα της Commonview για το News 24/7 αφού μετά από μια περίοδο κατά την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση έδειχνε να προηγείται σημαντικά του κυβερνώντος κόμματος, πλέον η ψαλίδα κλείνει και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει σημαντικά ποσοστά επανασυσπείρωσης.

Σύμφωνα με την έρευνα που παρουσιάζει αναλυτικά το News 24/7 στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις πρόσφατες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού, έχει ανακτήσει σημαντικό έδαφος και πλέον η απόσταση που φαίνεται να τον χωρίζει από τη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μόλις στις 3 ποσοστιαίες μονάδες. Το κυβερνών κόμμα καταγράφει ποσοστό24% έναντι 27% της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αντίστοιχα, στο ερώτημα “ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό” ο κ. Μητσοτάκης προηγείται μεν με ποσοστό 32,1%, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε “απόσταση αναπνοής”, αφού συγκεντρώνει 29,2%. Πάντως, ο “κανένας” εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό από τους πολιτικούς αρχηγούς στην καταλληλότητα για το αξίωμα του πρωθυπουργού με ποσοστό 36,6%.

Σχετικά άρθρα