Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Φωτογραφικός ο διαγωνισμός για το ψηφιακό σήμα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Φωτογραφικός ο διαγωνισμός για το ψηφιακό σήμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Digea, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μιχάλης Παπαδόπουλος,

Την ακύρωση του διαγωνισμού με τον οποίο ανατέθηκε η εκπομπή ψηφιακού σήματος στην κοινοπραξία DIGEA ( MEGA, ANT1, STAR, ΣΚΑΪ, ALPHA, Μακεδονία), ζήτησε στη Βουλή , η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως υποστήριξε,  η  ψηφιακή εκπομπή δόθηκε για 15 έτη αντί  18 εκατ. ευρώ, που όπως είπε αποτελεί «εξευτελιστικό τίμημα», και επεσήμανε, ότι στον πλειοδοτικό διαγωνισμό συμμετείχε μόνο ένας διαγωνιζόμενος, γεγονός που κατά την εκτίμησή της τον καθιστά «φωτογραφικό».

Απαντώντας ο υφυπουργός Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος, τόνισε ότι «Από καμία διάταξη νόμου δεν συνάγεται ότι πρέπει να υπάρξει ακύρωση του διαγωνισμού αν συμμετείχε ένας υποψήφιος και επεσήμανε ότι με την ακύρωση  που ζητά η κ. Κωνσταντοπούλου «θα είχαμε απώλεια ζωτικού χρόνου στην ψηφιακή μετάβαση».

Σχετικά με το τίμημα ο υφυπουργός υποστήριξε ότι η  ΕΕΤΤ, η οποία υλοποίησε τον διαγωνισμό, «έκανε πάρα πολύ καλά τη δουλειά της και διαφύλαξε τα συμφέροντα του δημοσίου», καθώς «ακολούθησε πλήρως τις επιταγές του ελληνικού και διεθνούς πλαισίου».

Σχετικά άρθρα