Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συμφορά στη ΝΔ! Ο Μητσοτάκης δεν κατάφερε να έχει ούτε μια φωτογραφία με τον Μακρόν

Συμφορά στη ΝΔ! Ο Μητσοτάκης δεν κατάφερε να έχει ούτε μια φωτογραφία με τον Μακρόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Σε μεγάλη στεναχώρια έχει πέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με πληροφορίες από γαλάζιους κύκλους να μεταφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι έξαλλος με το επιτελείο του διότι δεν προνόησαν να έχει έστω μια φωτογραφία με τον Εμανουέλ Μακρόν, ή τουλάχιστον με τη Μπριζίτ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατάφερε να φωτογραφηθεί με τον Εμανουέλ Μακρόν, ενώ όπως γράφεται και σε άλλα Μέσα, η συνάντηση που είχαν το πρωί της Παρασκευής στον χώρο υποδοχής της κατοικίας του Γάλλου πρέσβη, είχε διάρκεια τάιμ άουτ σε αγώνα μπάσκετ.

Η αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας μετά τη συνάντηση αυτή έφυγε «σαν βρεγμένη γάτα» από την κατοικία του πρέσβη, ενώ κανείς δεν βρέθηκε να κάνει δηλώσεις μαζί του, γεγονός που τον οδήγησε στο να κάνει μόνος του κάποιες τυπικές δηλώσεις, από το γραφείο του στην Πειραιώς όταν επέστρεψε.

Είναι πραγματικά πρωτοφανές αρχηγός ξένου κράτους να αγνοεί την ύπαρξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυτό προφανώς είναι πρόβλημα πρωτίστως του Κυριάκου Μητσοτάκη και των επιτελών του.

Σχετικά άρθρα