Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκρεμίστηκε… φούρνος και ο Άδωνις είπε καλή κουβέντα για την κυβέρνηση (βίντεο)

Γκρεμίστηκε… φούρνος και ο Άδωνις είπε καλή κουβέντα για την κυβέρνηση (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βίντεο, Νέα Δημοκρατία, Τουρισμός, Τουρίστες,

Η αδιαμφισβήτητα εξαιρετική πορεία του ελληνικού τουρισμού φέτος έπεισε και τους πλέον δύσπιστους ότι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κυβέρνησης.

Δεν είναι το γεγονός ότι ο ελληνικός τουρισμός πετυχαίνει πρωτόγνωρα ρεκόρ σε έσοδα και αφίξεις επισκεπτών την φετινή χρονιά, αλλά το ότι σημειώνεται νέο ρεκόρ όλων των εποχών, τρίτο στη σειρά, μετά από τα αντίστοιχα του 2015 και του 2016.

Θα ήταν επομένως άστοχο πολιτικά οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας να επιμένουν στην μέχρι πρόσφατα στείρα αντιπολιτευτική τους γραμμή, αφού αρκεί μία βόλτα σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος της φετινής επιτυχίας.

Ακόμη, και περιοχές που στο παρελθόν δεν είχαν ποτέ υψηλές τουριστικές ροές, φέτος έχουν κατακλυστεί μετά το Πάσχα από επισκέπτες και η δυναμική αυτή φαίνεται να συνεχίζεται ως και το τέλος του φθινοπώρου.

Ενώ, οι προκρατήσεις της επόμενης χρονιάς βρίσκονται ήδη ψηλότερα από ποτέ. Ενδεικτικό της τάσης αυτής είναι ότι για πρώτη χρονιά τα ξενοδοχεία στην Κρήτη θα μείνουν ανοιχτά καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε αρκετές περιοχές του νησιού.

Όλα αυτά έρχεται να επιβεβαιώσει με μία μόλις φράση του, ακυρώνοντας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ολόκληρη την αντιπολιτευτική γραμμή των τελευταίων δύο ετών του κόμματός του για τον τουρισμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Βλέποντας τον αντιπρόεδρο και βασικό διαμορφωτή της αντιπολιτευτικής γραμμής της Νέας Δημοκρατίας να μιλά σε βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στο ίντερνετ για το ρεκόρ του τουρισμού φέτος και την θετική επίπτωση που θα έχει αυτό στο ΑΕΠ της χώρας, αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι αλλάζει στην αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς όπως έχουμε γράψει και παλιότερα εδώ στο tourismarket, το άσπρο, “μαύρο” δεν γίνεται στον τουρισμό…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχετικά άρθρα