Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πολάκης διασύρει την Καϊλή: Παραιτήσου και πήγαινε στη Νέα Ζηλανδία

Ο Πολάκης διασύρει την Καϊλή: Παραιτήσου και πήγαινε στη Νέα Ζηλανδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εύα Καϊλή, Κομμουνισμός, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Πολάκης,

Σε αγαπημένο θέμα έχει εξελιχθεί για τον Παύλο Πολάκη η υπόθεση της Εύας Καϊλή, αφού μέσω του προφίλ του στο Facebook, δεν χάνει ευκαιρία να σατιρίσει τα κωμικοτραγικά που έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα.

Κάνοντας λόγο για «ολοκληρωτικό ξεφτίλισμα» και καλώντας την να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής και να μετακομίσει στη Νέα Ζηλανδία «αν έχει ίχνος τσίπας πάνω της», ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας υπήρξε λάβρος κατά της Καϊλή.

Πόσταρε μάλιστα και το «φαρμακερό» άρθρο της Έλενας Ακρίτα, με το οποίο ουσιαστικά «ξεγυμνώνει» πολιτικά την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

Μετα τα σημερινο ολοκληρωτικό ξεφτίλισμα απο την εφημερίδα Documento στην Καϊλή νομιζω οτι η παραιτηςη απο ευρωβουλευτής και η μετακόμιση τουλαχιςτον στη Νεα Ζηλανδία αποτελεί μονόδρομο για την εν λογω αν εχει ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ απανω της :
Ο “παππούς που τον σκότωσαν οι κομμουνιστές ” τελικα δεν ηταν παππούς αλλα πρώην Αντρας της γιαγιάς της που τον σκότωσε ο εραστης της γιαγιάς το 1943 ,γνωστός μαχαιροβγάλτης της περιοχης που καθάρισε και άλλον εναν που τον είδε να διαπράττει τον πρωτο φόνο !!;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχετικά άρθρα