Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπούκουρας: Προσπάθησα δύο φορές να κρεμαστώ στο κελί

Μπούκουρας: Προσπάθησα δύο φορές να κρεμαστώ στο κελί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Στάθης Μπούκουρας, Χρυσή Αυγή,

“Δυο φορές έχω επιχειρήσει να κρεμαστώ στο κελί. Γιατί; Γιατί είμαι φυλακή;» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Στάθης Μπούκουρας μετά την επεισοδιακή απολογία του η οποία διεκόπη όταν κατέρρευσε μετά την πίεση της ανακριτικής διαδικασίας.

“Θέλω να πάω στα παιδιά μου. Δεν έχω κάνει κάτι για να πάω στη φυλακή. Θέλω να πάω στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Είμαι νεκρός άνθρωπος. Σεβαστείτε την κατάστασή μου. Δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε ναζιστής. Δεν έχω κάνει τίποτα. Το απέδειξα. Είμαι νεκρός. Είμαι άδειος άνθρωπος χωρίς τα παιδιά μου. Δεν έχω κάνει κάτι για να είμαι στη φυλακή. Έχω χάσει 16 κιλά σε τέσσερις μήνες. Έφυγα, ανεξαρτητοποιήθηκα. Με διώξανε. Τους έκανα χατίρια. Έλεγα αυτά που μου έλεγαν. Πού είναι το μεμπτό;” τόνισε στους δημοσιογράφους ενώ με γραπτή δήλωσή του στην συνέχεια ο Στάθης Μπούκουρας καταγγέλλει ότι όλες οι ερωτήσεις που του υπέβαλαν διατυπώθηκαν με μεροληπτικό τρόπο σε βάρος του γεγονός που αποδεικνύει την προκατάληψη των δυο δικαστικών λειτουργών εις βάρος του.

Κατά την απολογία του σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι κατείχε νόμιμα το όπλο, το οποίο ήταν κυνηγετικό, ενώ για την κατηγορία συμμετοχής κι ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, επανέλαβε ότι δεν είναι Χρυσαυγίτης, προέρχεται από άλλον πολιτικό χώρο, αυτόν του ΠΑΣΟΚ, και πως δεν γνωρίζει τίποτα για εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, χωρίς όμως να μπορεί να το αποκλείσει.

Σχετικά άρθρα