Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουρουμπλής για Λοβέρδο και Κωνσταντινόπουλο: “Φυλάνε κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς”

Κουρουμπλής για Λοβέρδο και Κωνσταντινόπουλο: “Φυλάνε κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Πυρά αντάλλαξαν ο υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής και οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέδρος και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με φόντο τους δελφίνους που διεκδικούν την ηγεσία της ΔΗΣΥ.

«Δεν μπορούν οι Γενίτσαροι, όπως ο κ. Κουρουμπλής να μας νουθετούν και να μας προσκαλούν» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Κωνσταντινόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Κουρουμπλή ο οποίος είχε καλέσει τους υποψήφιους προέδρους του νέου πολιτικού φορέα να ξεκαθαρίσουν εάν θα συνεργαστούν με τη Ν.Δ.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας του νέου φορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε.

«Ο κ. Κουρουμπλής είναι ρίψασπις», είπε από την πλευρά του ο κ. Λοβέρδος.

«Ας συνεχίσει την πορεία του ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και να μην απευθύνεται σε μας. Προκαλεί οργή στο χώρο μας. Έφυγε, λέγοντας ότι του είπε η κόρη του να μην ψηφίσει το μνημόνιο και τα ψηφίζει τώρα ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

«Προτιμώ, να είμαι Γενίτσαρος της Αριστεράς, πάρα να φυλάω κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς», απάντησε ο κ. Κουρουμπλής.

«Θα πιουν το ποτήριο που τούς λέω είναι πικρό. Θα πουν αν θα συνεργαστούν με την ακρονεοφιλελεύθερη Δεξιά του Μητσοτάκη», δήλωσε προσθέτοντας:

«Έχουν τόσο μίσος για τον Τσίπρα; Για τον Μητσοτάκη δεν λένε τίποτα, είναι αδελφόθεοι».

«Με διέγραψαν, δεν έφυγα» συνέχισε για να καταλήξει:

«Ο Λοβέρδος έφυγε για νέο κόμμα, και γύρισε εκεί που έφτυνε, εγώ δεν γυρίζω εκεί που φτύνω».

Σχετικά άρθρα