Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής εξέδωσε προσβλητική ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα

Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής εξέδωσε προσβλητική ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κομοτηνή, Μπαϊράμι - Γιορτή των Θυσιών, Τουρισμός, Τουρίστες, Τουρκία, Τουρκικό Προξενείο, Τούρκοι,

Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα προσωπικά αντικείμενα τους καλεί τους Τούρκους πολίτες που θα επισκεφτούν την Ελλάδα στο Κουρμπάν Μπαϊράμ το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, γράφει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” σε δημοσίευμά της την Παρασκευή.

Στην ανακοίνωση του, το Τουρκικό Προξενείο σχεδόν παρομοιάζει την Ελλάδα με τριτοκοσμική χώρα, η οποία μαστίζεται από εγκληματικότητα.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι Τούρκοι, οι οποίοι σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα (των νησιών συμπεριλαμβανομένων) για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα ούτε στην είσοδο, αλλά ούτε και στη διάρκεια του ταξιδιού τους, να είναι βέβαιοι πως στα διαβατήριά τους δεν υπάρχει σφραγίδα εισόδου εξόδου από την KKTC, δηλαδή το κυπριακό ψευδοκράτος.

«Οι πολίτες μας που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς, στις μετακινήσεις τους με μετρό και λεωφορεία να προσέχουν ιδιαίτερα το πορτοφόλι, την τσάντα, το διαβατήριο, τις χειραποσκευές τους και όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα.

»Επίσης στα κέντρα των πόλεων και στα τουριστικά μέρη να προστατεύουν τις τσάντες, τα πορτοφόλια και τα διαβατήρια.

»Οι πολίτες μας που θα ταξιδέψουν με Ι.Χ. έχει ιδιαίτερη σημασία να μην αφήνουν μέσα σε αυτά πολύτιμα είδη όπως κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, λαπτόπ, να μην είναι ορατές μέσα οι βαλίτσες τους και να παρκάρουν τα οχήματα τους σε ασφαλείς χώρους.

»Σε οποιαδήποτε περίπτωση απώλειας ή κλοπής είναι ανάγκη να γίνει η σχετική δήλωση στο κοντινότερο Α.Τ.», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Το προξενείο ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση κλοπής διαβατηρίου μπορεί να παράσχει μόνο προσωρινό διαβατήριο επιστροφής στην Τουρκία, καταλήγει το δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου”.

Σχετικά άρθρα