Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απόβαση Μακρόν στην Αθήνα με ντουζίνες επενδυτών – Ποιοι κολοσσοί έρχονται

Απόβαση Μακρόν στην Αθήνα με ντουζίνες επενδυτών – Ποιοι κολοσσοί έρχονται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εμανουέλ Μακρόν, Επενδυτικό Σχήμα, Οικονομική Ανάπτυξη,

Οριστικοποιήθηκε η άφιξη του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα για τις 7 Σεπτεμβρίου. Μαζί με τον Γάλλο Πρόεδρο θα έρθουν και αρκετοί μεγάλοι επενδυτές με απώτερο σκοπό την επίτευξη σημαντικών συμφωνιών, οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια αναστροφής του οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα.

Πρόκειται, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» για 24 εταιρείες (Accor, Aerospace Valley, Airbus, Alstom, Ardian, Avril, BPCE, BPI, Bred Bank, CMA CGM, Domitys, EDF, Groupe PSA, Idel, Medef, Orpea, OT Morpho, Sanofi, Servier, Suez, Thales, Total, Trigano, Vinci) που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, των μεταφορών, της έρευνας, της ενέργειες, των φαρμάκων και τρία τραπεζικά ιδρύματα, ενώ η λίστα μεγαλώνει καθημερινά.

«Θα επιχειρηθεί σταθεροποίηση των βημάτων της ελληνικής οικονομίας μέσω επενδύσεων που δεν έγιναν όλα τα μνημονιακά χρόνια, ενώ παράλληλα οι καλές ειδήσεις οι οποίες φτάνουν από το εξωτερικό για την Ελλάδα αρχίσουν να διαβρώνουν σταδιακά την εσωτερική πληροφόρηση η οποία είναι απολύτως ελεγχόμενη από την αξιωματική αντιπολίτευση». Αυτό ακριβώς διατύπωσε ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης στη συνάντηση που έγινε για την προετοιμασία της έλευσης Μακρόν.

Οι Αλέξης Τσίπρας και Εμανουέλ Μακρόν θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στην Πνύκα κατά τη διάρκεια της οποίας θ’ αναφερθούν στη Δημοκρατία, στην Ευρώπη και στα σταθερά βήματα που πρέπει να γίνουν απ’ όλους για ένα καινούργιο ευρωπαϊκό μοντέλο. Θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ενός νέου ευρωπαϊκού γίγνεσθαι.

Σχετικά άρθρα