Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο συνομιλητής της Χ. Α. Τάκης Μπαλτάκος προβλέπει “νέα Βάρκιζα” για την Αριστερά

Ο συνομιλητής της Χ. Α. Τάκης Μπαλτάκος προβλέπει “νέα Βάρκιζα” για την Αριστερά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΣΥΡΙΖΑ, Τάκης Μπαλτάκος, Χρυσή Αυγή,

Η Αριστερά με κύριο εκπρόσωπό της τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν πρόκειται να ανέλθει στην εξουσία αλλά θα βιώσει μια “νέα Βάρκιζα” εκτίμησε ο συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Τάκης Μπαλτάκος, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για ιστορική στιγμή αναμφισβήτητα. Πρώτη φορά η Κεντροαριστερά και η Αριστερά μπορούν να σχηματίσουν μια παντοδύναμη κυβέρνηση με 174 έδρες στη βουλή αν βέβαια διατηρήσουν στις εθνικές εκλογές τα ποσοστά των ευρωεκλογών. Δεν θα τα καταφέρουν όμως, όπως δεν τα κατάφερε το ΕΑΜ το 1945. Θα έχουμε νέα Συμφωνία της Βάρκιζας. Πάλι θα «παραδώσουν τα όπλα» τηρουμένων βέβαια των αναλογιών ανάμεσα στο 1945 και στο σήμερα».

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι και ανιστόρητος, λέει και ανοησίες, προφανώς είναι κολλητικό από την παρέα με τη Χρυσή Αυγή.

Το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πάρει ποσοστό 48,07% και 172 έδρες μόνος του (δεν είμαστε όλοι κρετίνοι σαν το ακροατήριο του κύριου Μπαλτάκου) και το ΚΚΕ ποσοστό 10,93% και 13 έδρες, σύνολο 185 έδρες! Αυτά για να πάψει ο Τάκης Μπαλτάκος και ο κάθε Μπαλτάκος να αραδιάζει τις σαχλαμάρες του για το πόσες έδρες κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά η Κεντροαριστερά και η Αριστερά μαζί. Και τότε όχι μόνο δεν συνέβη καμιά “Βάρκιζα”, αλλά η ΝΔ και τα ακροδεξιά της σταγονίδια έμειναν για 10 ολόκληρα χρόνια μακριά από την αγαπημένη τους εξουσία!

Εντύπωση βεβαίως προκαλεί κι ο ανιστόρητος δημοσιογράφος του ΒΗΜΑτος που άκουγε τις σαχλαμάρες που αράδιαζε ο Τάκης Μπαλτάκος δίχως καμία αντίδραση…

Σχετικά άρθρα