Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπακογιάννη: Χρειάζεται εθνική συνεννόηση

Μπακογιάννη: Χρειάζεται εθνική συνεννόηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ντόρα Μπακογιάννη, ΣΥΡΙΖΑ,

Μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης για μεγάλα θέματα, όπως η ρύθμιση του χρέους, αλλά και για τα εθνικά θέματα, προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής

Όπως επισημαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη η ΝΔ οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση και αναμένει, όπως λέει, από τον ΣΥΡΙΖΑ να ανταποκριθεί.

«Είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς ότι η κυβέρνηση θα πάψει να κυβερνά όταν έχει τη δεδηλωμένη. Από την άλλη μεριά θεωρώ απολύτως λογικό ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δικαιούται μια σε βάθος ενημέρωση κυρίως για τα μεγάλα ζητήματα της εποχής, όπως πχ η διαπραγμάτευση για το χρέος και τα εθνικά θέματα» τονίζει χαρακτηριστικά.

Η κ. Μπακογιάννη, αναφερόμενη στο μήνυμα των εκλογών, επισημαίνει πως σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση ήταν ένα μήνυμα δυσφορίας ενώ σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ το μήνυμα των πολιτών ήταν πως ο λαϊκισμός έχει πλέον πεθάνει.

Η κ. Μπακογιάννη διευκρινίζει πάντως ότι ο λαός απέδειξε πως θέλει να συνεχιστεί η προσπάθεια έτσι ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων. Για την ίδια, υπάρχει πλέον ανάγκη συσπείρωσης ευρύτερων δυνάμεων και ξεκαθαρίζει πως η ΝΔ πρέπει να κάνει στροφή προς το κέντρο.

Σχετικά άρθρα