Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Βούτσης στη “Νέα Σελίδα”: “Δεν είναι συγγραφέας Βίπερ ο κ. Βαρουφάκης”

Νίκος Βούτσης στη “Νέα Σελίδα”: “Δεν είναι συγγραφέας Βίπερ ο κ. Βαρουφάκης”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, Εφημερίδα Νέα Σελίδα, Νίκος Βούτσης, Πρόεδρος της Βουλής,

«Πολιτικά κίνητρα» διακρίνει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης πίσω τη στάση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, η οποία, όπως επισημαίνει, εντάσσεται στην «προσπάθεια του αντι-ΣΥΡΙΖΑ µετώπου».

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα», «η συστηµατική τροφοδότηση µε υλικό παραπολιτικής και µικροπολιτικής, την οποία κάνει ο κ. Βαρουφάκης, είναι απολύτως ενταγµένη οργανικά και συνειδητά στην προσπάθεια του αντι-ΣΥΡΙΖΑ µετώπου που επιχειρείται να υπάρξει µε επίκεντρο την αξιωµατική αντιπολίτευση και συµφέροντα µιντιακά, τραπεζικά και γενικότερα, τα οποία αισθάνονται ότι χάνουν».

«Χάνουν πάρα πολύ από το γεγονός ότι η κυβέρνηση προχωρά, κερδίζει χρόνο, αναπτύσσει πολιτικές και προφανώς αποµακρύνεται πολύ -ενδεχοµένως πάρα πολύ- η προοπτική της διακυβέρνησης για ένα τέτοιο συντηρητικό µπλοκ στη χώρα µας. Εκεί εντάσσονται πια η πολιτική και η παρουσία του κ. Βαρουφάκη και ενδεχοµένως και το κόµµα το οποίο έχει ή θα διαµορφώσει» προσθέτει ο πρόεδρος της Βουλής.

Υποστηρίζει ακόμη ότι «δεν είναι συγγραφέας Βίπερ ο κ. Βαρουφάκης, όσο κι αν προσπαθεί να το κάνει».

Σχετικά άρθρα