Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Νέα Δημοκρατία προσάπτει στον Γαβρόγλου ότι εξαγόρασε τη στρατιωτική θητεία του

Η Νέα Δημοκρατία προσάπτει στον Γαβρόγλου ότι εξαγόρασε τη στρατιωτική θητεία του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Γαβρόγλου, Νέα Δημοκρατία, Στρατιωτική Θητεία, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

«Κυνισμό» και «υποκρισία» καταλογίζει στον υπουργό Παιδείας η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα όταν ο κ. Γαβρόγλου «σε ηλικία 24 ετών κλήθηκε να υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό για μια θητεία μόλις οκτώ μηνών, προτίμησε να την εξαγοράσει για να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό» κάνοντας «χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της δικτατορίας για να μην στρατευθεί ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη».

«Πρόσφατα ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου είπε ότι στον Στρατό πηγαίνουν όλοι και όχι μόνο οι άριστοι. Παρέλειψε να πει ότι από τους όλους εξαιρέθηκε ο ίδιος με αποφάσεις της χούντας» σχολιάζει η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της.

«Προφανώς για μια ελαστική συνείδηση σαν τη δική του, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο κυνισμός, η υποκρισία και η αλαζονεία αποτελούν αντίδοτο για τα πάντα» προσθέτει η Ν.Δ. για να καταλήξει:

«Ας πάψει, τουλάχιστον, ο κ. Γαβρόγλου να προκαλεί και να ταλαιπωρεί το χώρο της Παιδείας, τις νεότερες γενιές των Ελλήνων και την δημοκρατική ελληνική κοινωνία».

Σχετικά άρθρα