Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καρατζαφέρης: Με ψήφισαν για την σωτηρία της Ελλάδας όχι για να συνεργαστώ με τον Σαμαρά

Καρατζαφέρης: Με ψήφισαν για την σωτηρία της Ελλάδας όχι για να συνεργαστώ με τον Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Καρατζαφέρης, Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός,

«Ο ελληνικός λαός μου έδωσε το ποσοστό αυτό, για να βοηθήσω ενεργά στη σωτηρία της Ελλάδας και όχι για να συνεργαστώ με τον κ. Σαμαρά».

Με τη φράση αυτή, απάντησε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αναφορικά με το εάν ο ίδιος προτίθεται να στηρίξει, ή να συνεργαστεί με τη κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ για πολλοστή φορά ξεκαθάρισε ότι τα διάφορα σενάρια που κυκλοφόρησαν ήδη από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών περί συνεργασίας του ΛΑ.Ο.Σ με τη Ν.Δ, ούτε τον αφορούν, ούτε τον ενδιαφέρουν.

Τόνισε δε, χαρακτηριστικά ότι μεγάλος αριθμός σοβαρών και άξιων στελεχών της Ν.Δ, όπως είναι ο Νικ. Κακλαμάνης, η Μ. Γιαννάκου, ο Θ. Γιαννόπουλος, ο Β. Μιχαλολιάκος, κ.α βρίσκονται εκτός Ν.Δ. προφανώς δυσαρεστημένοι από την πολιτική Σαμαρά

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Καρατζαφέρης, αναφέρθηκε στην πολιτική ανωριμότητα για «εν δυνάμει Πρωθυπουργό» που επιδεικνύει ο κ. Τσίπρας, υπενθυμίζοντας δύο σημεία: Την πρόταση μομφής κατά Στουρνάρα, η οποία κατατέθηκε σε χρόνο συντομότερο του Συνταγματικώς προβλεπόμενου και το αίτημα που υπέβαλλε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

«Ή ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε την αλλαγή του Συντάγματος του ’85 όπου ο Π.τ.Δ έχει απολέσει τη δυνατότητα, ή το έκανε για να φανεί ευχάριστος στα αφτιά των πολιτών. Σε κάθε περίπτωση, αυτό συνιστά πολιτική ανωριμότητα ανεπίτρεπτη για «εν δυνάμει Πρωθυπουργό» κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Σχετικά με τις εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολίασε: «Θα μπορούσα να συζητήσω με τον κ. Καμμένο, ο οποίος δείχνει και κάποιο σεβασμό προς το πρόσωπό μου, αν ήλεγχε το κόμμα του. Σήμερα, μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά, ότι το ελέγχει;»

Σχετικά άρθρα