Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Λοβέρδος πιστεύει ότι η Ελιά μπορεί και πάνω από 15%!

O Λοβέρδος πιστεύει ότι η Ελιά μπορεί και πάνω από 15%!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Ελιά,

“Η «Ελιά» πέτυχε” δηλώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος και υπογραμμίζει ότι “έχει μπροστά της πολλά καθήκοντα”.

Μάλιστα σε δήλωσή του στο crashonline τονίζει ότι “χωρίς ηγεμονισμούς και χωρίς μάχες για την αρχηγία και διάφορες ματαιοδοξίες, που κάνουν κακό στο χώρο μπορεί να φτάσει σε ένα ποσοστό άνω του 15%”!

Διαβάστε τη δήλωση που έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο crashonline:

Κατά τη δική μου γνώμη «Ελιά» πέτυχε. Συνεπώς έχει μπροστά της πολλά καθήκοντα αν κανείς συνεκτιμήσει ότι στο χώρο της κεντροαριστεράς ο λαός με δική του εντολή την ανήγαγε σε κυρίαρχη πολιτική δύναμη και δεν το λέω αυτό για να καπελώσω κανέναν. Άρα είναι υποχρεωμένη χωρίς ηγεμονισμούς να πάρει πολιτικές πρωτοβουλίες γιατί για την κεντροαριστερά διευκολύνεται η περίσταση από ορισμένους παράγοντες.

Υπάρχουν προσωπικότητες στον χώρο που ακόμα δεν έχουν ενταχθεί. Υπάρχει το Ποτάμι που διάλεξε ως συνεργαζόμενο να ανήκει στην Ευρώπη στο PES, το ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα, όπως διάβασα στον Τύπο και επίσης η ΔΗΜ.ΑΡ περνάει μία κρίση οδυνηρή για την οποία δεν χαιρόμαστε καθόλου και την παρακολουθούμε με σεβασμό και από απόσταση. Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ωθεί τις δυνάμεις αυτές σε μία ενδεχόμενη ενιαία κεντροαριστερά. Πιστεύω ότι χωρίς ηγεμονισμούς και χωρίς μάχες για την αρχηγία και διάφορες ματαιοδοξίες, που κάνουν κακό στο χώρο μπορεί να φτάσει σε ένα ποσοστό άνω του 15%».

Σχετικά άρθρα